Nuoruuden lähde löytyy Ruotsista

Mitä sanoisit täysin ruotsalaisesta keksinnöstä, joka on valmistettu Tukholman Täbyssä? Se voi korjata DNA:ta, vähentää tulehduksia, parantaa sydämen ja verisuonten toimintaa JA antaa kimmoisan ja heleän ihon (sivuvaikutukset: nopeampi hiusten kasvu, painonlasku, nopeampi palautuminen treenien jälkeen). No? Haluatko tietää lisää? Kuin myös! Lyko Magazine sai tilaisuuden vierailla Nutrinovaten tehtaalla, jossa palkitut Reserol-tuotteet valmistetaan.

30 huhti, 2019
5 tykkää

On olemassa ilmiö, jota kutsutaan nimellä ”ranskalainen paradoksi”. Sillä viitataan 90-luvulla tehtyyn tutkimukseen, jonka mukaan Etelä-Ranskassa asuvalla väestöllä esiintyi vähemmän sydän- ja verisuonitauteja. Ottaen huomioon, että alueella syötiin vain rasvaisia juustoja, kermaista pastaa ja juotiin paljon viiniä, tutkijoiden mielestä tämä oli tieteellinen paradoksi.

Lähemmän tutkiskelun jälkeen paljastui, että juuri punaviinistä löytyi avain terveyteen. Viinirypäleen kuoressa on nimittäin Reservatroli-nimistä ainesosaa. Se on molekyyli, kasvipolyfenoli, joka suojaa rypälettä kuumuudelta, kylmyydeltä sekä bakteereilta ja viruksilta JA korjaa rypäleen soluja. Tänä päivänä reservatroli on paljon tutkittu ainesosa maailman ympäri ja siitä on tehty yli 9000 tutkimusta. Ihmisten kohdalla on huomattu, että vaikutukset näkyvät myös kehossa, jossa reservatroli voi korjata DNA:ta, vähentää tulehduksia, parantaa sydämen ja verisuonten toimintaa JA antaa ihanaa hehkua iholle.

Magnus Nilsson Vall ja Mikael Lindblad

Joten… kuinka saat kehoosi reservatrolia? Mikäli ottaisit reservatrolia sisältävän pillerin, kehosi luulisi sinun nielleen vahingossa kukan tai kepin ja alkaisi periaatteessa hajottamaan sitä mahdollisimman nopeasti, jotta se poistuisi kehosta. Entä pitäisikö sinun juoda paljon viiniä? Nyt emme puhu mistään viikonloppukäytöstä, vaan sinun tulisi juoda joka päivä aika isoja määriä, jotta saisit kehoosi riittävän korkean reservatroli-pitoisuuden. Tässä kohtaa Mikael Lindvall ja Magnus Nilsson Vall astuvat kuvioon Nutriovate-yrityksensä kanssa.


Sekä Mikael että Magnus ovat työskennelleet vuosia lääketeollisuudessa valtavissa Galderman ja Omega Pharman suuryrityksissä. Kun he tapasivat ruotsalaisen keksijän Fredrik Hübinetten, kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja he irtisanoituivat hyvinpalkatuista työpaikoistaan panostaakseen Fredrikin uuteen keksintöön.

Reserolin ainutlaatuinen "liuska"

Fredrik oli tutkinut TÄYSIN uutta tapaa ravintolisien ottamiseen suun kautta - nimittäin suun limakalvojen kautta pillerin tai suihkeen sijaan. Tekniikka muistuttaa hieman… öylättiä. Tai folion palaa. Ehkäpä ohutta keksiä? Sitä kutsutaan kuitenkin “liuskaksi”. Tämä “liuska” on mahdollista täyttää eri ainesosilla, kuten vitamiineilla, kofeiinilla, mineraaleilla tai… juuri niin, reservatrolilla!

Viimeisimpien tutkimusten mukaan reservatrolin imeytyminen voi olla jopa 400 % parempaa suun limakalvojen kautta parhaimpaan mahdolliseen mahan kautta imeytyvään kapseliin verrattuna.


- Tehokkailla molekyyleillä on usein paljon sivuvaikutuksia, esim. Botox, joka voi saavuttaa myrkyllisen tason kehossa, mutta reservatrolin kohdalla ei tapahdu samaa, Magnus sanoo.

Puhdasta reservatrolia jauhemuodossa. Sikakallista! Jokainen liuska sisältää 20 mg reservatrolia, mikä on saman verran kuin 7 viinipullossa!

Jokainen liuska sisältää 20 mg reservatrolia, mikä on saman verran kuin 7 viinipullossa, ja Nutrinovate valmistaa ainesosaa synteettisesti hiivasta, jotta joka annoksella olisi sama teho. Liuskat valmistetaan Norjan rannikolla esiintyvästä ruskolevästä, jota sekoitetaan sorbitrolin ja reservatrolin kanssa.


Sain nähdä, kuinka se tapahtuu käytännössä Reserolin tehtaalla Tukholman Täbyssä. Vaikka yritys on pieni ja heillä on vain neljä omaa tuotetta, tuotanto on käynnissä lähes jatkuvasti. Ja kaikki, siis KAIKKI valmistetaan käsityönä, kun kyseessä on Reserol Boosting Films.

Liuskojen valmistamiseksi ruskolevä ja reservatroli sekoitetaan keskenään sileäksi massaksi, jota pidetään jääkaapissa, kunnes kaikki ilmakuplat ovat kadonneet. Sen jälkeen massa levitetään tarkasti ja tasaisesti suurille lasilevyille. Tämän jälkeen lasilevyt laitetaan uuniin ja pidetään siellä, kunnes massa on kuivunut kunnolla. Sitten seuraa näpertelyä vaativa vaihe: Jokainen lasilevy peitetään ristikolla ja jokainen Reserol-pala leikataan käsin. Sitten palat kerätään sormin lasilevyiltä ja pakataan tiiviisti suljettuihin 12 palan Reserol-pakkauksiin, jotka suljetaan erittäin hygieenisissä olosuhteissa ja joka erä saa oman numeron.

Reservatroli-levä-massa levitetään suurille lasilevyille...
... ja leikataan ja kerätään käsin, jonka jälkeen ne pakataan.

Erittäin jännittävää nähdä tämä paikan päällä. Ja se näyttää toimivan hyvin! Lykon lisäksi Reserolia on saatavana apteekeissa ja valituissa kauneussalongeissa. Lisäksi tuote on voittanut arvostettuja palkintoja maailman ympäri, viimeisimpänä innovaatiopalkinnon Nutraingredient Award -gaalassa Aasiassa.


Jokainen pussi leimataan käsin ja ne saavat eränumeron, jonka avulla ne voi jäljittää.
Nutrinovate ei valmista vain näitä Reserol-liuskoja. Keho VOI nimittäin vastaanottaa reservatrolia myös ihon kautta, joten Reserolista on saatavana niin seerumi, kangasnaamio kuin Overnight Moisture Mask. Yönaamio on voittanut viimeisimmän Daisy Beauty Award -palkinnon ”Vuoden naamio 2018”, joka on myös erittäin arvostettu palkinto!

Näin käytät Reserol Boosting Films -liuskoja:

  • Aseta 2 liuskaa molempien poskien sisäpuolelle tai kitalaelle ja anna niiden sulaa. Liuska liukenee n. 3-5 minuutissa.
  • Ota 2 liuskaa käyttökertaa kohden - ennen aamiaista, lounasta ja päivällistä. Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi sinun ei tule syödä tai juoda 30 minuutin sisällä siitä, kun liuska on liuennut.
  • Suositeltu annos aikuisille on 6 liuskaa päivässä.

Reserol Skin Serum - ihonhoitoa tiivistetyimmässä muodossaan. Suunniteltu ihon nuorentamiseen ja sen vastustuskyvyn parantamiseen saasteita, stressiä ja aurinkoa vastaan.Reserol Overnight Moisture Mask - Daisy Beauty Awards 2019-palkinnon voittanut yönaamio, joka sisältää hexapeptidejä, sheavoita ja vitamiineja, jotka edistävät ihon kosteuden säilyttämiskykyä. Antaa pehmeän ja sileän ihon ja vähentää näkyviä juonteita sekä suojaa ihoa kuivumiselta.Reserol Retreat Sheet Mask – kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia sisältävä kasvonaamio, joka sisältää hyaluronihappoa, botaanisia uutteita ja antioksidanttisia ainesosia, jotka palauttavat, tasapainottavat ja suojaavat ihoa. Seurauksena voi olla pehmeämpi, sileämpi ja hehkuvampi iho sekä vähemmän näkyvät juonteet.
Nyt maailma odottaakin oikeastaan vain, mikä on Nutrinovaten viides tuote, ja SITÄ, voittaako se yhtä monta palkintoa kuin aikaisemmat tuotteet!Kauneustoimittaja Krizz Norman
 
 

30 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

5 tykkää

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019