Kylpyhuoneen kaapissani - Isabella Löwengrip

Häntä on kutsuttu provosoivaksi, blogikuningattareksi, yrittäjäksi, yhtiön perustajaksi ja elinkeinoelämän mahtavimmaksi naiseksi. Kyseessä on tietysti Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Instagramissa näemme täydellisen pinnan, ihon, hiukset ja meikit. Mutta mitä tapahtuu, kun kokous on ohi, kamera latautumassa ja meikit puhdistettu kasvoilta? Mitä tapahtuu Isabellan kotona sunnuntaisin? Lyko Magazine ottaa selvää Isabella Löwengripin kylpyhuoneen kaapin sisällöstä!

27 touko, 2019
Anna Edin, Head of marketing operations at Lyko!

Sekä Lykon kotisivuilla että Isabella Löwengripin blogissa ja Instagramissa pääsemme kurkistamaan hänen kotinsa kaikkein pyhimpään paikkaan, eli kylpyhuoneeseen! Isabella paljastaa parhaat kauneusvinkkinsä ja kertoo ihanista tuotteista. Anna Edin, Lykon Head of Marketing Operations and Media, kerro meille  - Mitä lukijat voivat odottaa?

- Lukijat pääsevät kurkistamaan Isabellan kylpyhuoneeseen, Isabella antaa paljon herkullisia vinkkejä ja jakaa kauneussuosikkinsa, Anna sanoo.

Miksi Lyko tekee yhteistyötä juuri Isabellan kanssa?

- Hän on todella kiinnostunut kauneudenhoidosta. Lisäksi Isabellan ihana energia ja ammattimaisuus vakuutti meidät jo ensimmäisellä tapaamisella. Hän sopii täydellisesti Lykolle. Luonnollisesti Isabella tarjoaa meille myös odottamattomia ja yllättäviä kommentteja, huumoria ja lämpöä, Anna kertoo.

Mitä on odotettavissa?

- Saamme kurkistaa ihanan Isabellan maailmaan! Tulossa on kaikkea hiustenhoidosta suosikkituotteisiin ja Lykon Tukholman ”Concept Skin” -kaunessalongissa käyntiin, Anna sanoo.


Oletko itse hyödyntänyt Isabellan vinkkejä?

- Tottakai! Isabella neuvoi minua laittamaan eye patches -silmänaamiot jääkaappiin, jotta ne ovat viileät aamulla! Laita ne jääkaappiin yön ajaksi ja ota pois aamulla. Ne sopivat täydellisesti väsyneille silmille maanantaiaamuisin tai ennen perjantain iltamenoja… Aikaisemmin olen laittanut ne aamuisin pakastimeen, jolloin olen saanut silmien alle lähestulkoon paleltumat, eli päinvastaisen reaktion kuin toivottua…


Mitkä kolme suosikkituotetta löytyvät kylpyhuoneen kaapistasi ja miksi ne ovat suosikkejasi?

-  Vaikeaa valita vain 3, mutta aion yrittää. Ne ovat Lykon oma kuivashampoo, joka on ihana! Maria Åkerbergin Face lotion more ja Mádara INFINITY Drops Immuno-seerumi, joka sopii täydellisesti hieman kuivalle ja herkälle iholleni, sillä se tekee siitä ihanan pehmeän ja hehkuvan!


Tiedän, että odotatte malttamattomina, mistä Isabella kertoo ja annan teille nyt siitä hieman vihiä!


"Pienten lasten äitinä ja monen yhtiötä johtajana rakastan monikäyttöisiä 'multi benefits' -tuotteita ja sellainen on Shu Uemuran öljy. Sitä voi käyttää melkein mihin tahansa, mikä tekee siitä todella käytännöllisen! Sitä voi käyttää hius-, vartalo- ja kynsinauhaöljynä ja se on kaltaiseni kuivaihoisen suosikki!""Tämä on toinen suosikkini ja olen käyttänyt sitä aika kauan, joten se ei ole minulle täysin uusi. Se on Elixir-merkiltä ja aineen nimi on Niactil 4%. Mikä tekee siitä niin hyvän on, että se supistaa ihohuokosia. Jos ulkona on lämmin, tämä voide riittää sellaisenaan, mutta minusta se on hieman kevyt, joten minulla on tapana käyttää sitä geelinä ja levittää sen päälle kosteusvoide."Ja nämä ovat vain kaksi kuudesta ihanasta tuotteesta, joista Isabella kertoo. Nähdäksesi kaikki, katso Lykon Instastories Instagramista!Kauneustoimittaja Krizz Norman

 27 touko, 2019

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019