Good for me - Good for you!

Nyt saapuu kevät ja aurinko! Mikä tuntuisi paremmalta kuin saada VIHDOIN hieman väriä talven jäljiltä kalpeille kasvoille? Ei mikään, vai mitä? Vielä mitä! Tiedämme nimittäin keinon SEKÄ ihon suojaamiseen että kauniin KULLANRUSKEAN sävyn saamiseen (ja värin säilyttämiseen VUODEN YMPÄRI) PLUS saat hyvinvoivan ja kimmoisan ihon! Puhun tietysti Good For Me Premium Betakaroten -tuotteesta. Lue TÄÄLTÄ, mitä se TARKALLEEN OTTAEN on!

05 huhti, 2019

Kuka olet?

- Olen Kimberly Jacobsen, 29-vuotta. Olen työskennellyt Good For Me:n Key Account Managerina Ruotsin ja Norjan markkinoilla tammikuusta 2018 alkaen. Olen huomannut, että asiakkaamme arvostavat tuotteitamme. Nyt panostamme useamman maan tavoittamiseen!

Minkälainen yritys Good For Me on? Milloin se on perustettu ja mitä se tekee?

- Good For Me on norjalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Olemme alusta alkaen työskennelleet kolmen kriteerin mukaisesti: Rehellisyys, laatu ja innovatiivisuus. Alusta lähtien tavoitteemme on ollut valmistaa maailman parhaita ravintolisiä! Kehitämme ja valmistamme ravintolisät itse ja tänä päivänä meillä on 5 (kohta 6!) erilaista tuotetta! Tuotteemme on suunniteltu antamaan erityisiä tuloksia ja päivitämme niitä säännöllisesti, jotta ne olisivat parhaita mahdollisia. Olemme todella ylpeitä tuotteistamme ja meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa Good For Me -tuotteisiin, Kimberly sanoo.

Minkälaisia tuotteita Good For Me tarjoaa? Mikä tekee siitä ainutlaatuisen?

- Tuotteet ovat ravintolisiä, jotka koostuvat eri vitamiineista ja mineraaleista. Tuotteista tekee ainutlaatuisen sen, että ne on valmistettu erittäin laadukkaista raaka-aineista. Jokaisessa tuotteessa on huolellisesti suunniteltu vitamiinien ja mineraalien yhdistelmä. Lisäksi meille on tärkeää, että tuotteet eivät sisällä mitään tarpeetonta. Tuotteistamme löytyy myös erilaisia annostelutapoja kapseleista, nestemäiseen ja tableteista vitamiini-viinikumeihin! Ne ovat suosittuja, koska niiden käyttäminen on helppoa ja hauskaa, Kimberly sanoo.


Mitä kehossa tapahtuu? Kuinka pystyn säilyttämään rusketuksen vuoden ympäri?

- Beetakaroteeni varastoituu kehon ihonalaiseen rasvakerrokseen värjäten sitä, mikä antaa iholle hehkua, vaikka et altistuisi auringolle. Tiedämme myös monien asiakkaiden ottaneen beetakaroteenilisää saadakseen paremman suojan auringolle, ja monet ovat raportoineet sen hyvistä vaikutuksista aurinkoihottuman hoidossa. Mielenkiintoinen seikka on, että keho muuntaa beetakaroteenin A-vitamiiniksi, mikä edistää ihon hyvinvointia. A-vitamiinia käytetään myös erilaisissa ihonhoitotuotteissa ja aknen hoidossa, Kimberly sanoo.

Mikä tekee juuri Good For Me Betakaroten Gold -tuotteesta ainutlaatuisen?

- Beetakaroteeni on väripigmentti ja tehokas antioksidantti. Beetakaroteenia on esimerkiksi monissa hedelmissä ja vihanneksissa, erityisesti punaisen/oranssin värisissä (esim. porkkana, bataatti jne.) Yksi parhaista beetakaroteenin lähteistä on peräisin eräästä levästä, jota kutsutaan nimellä Dunaliella salina. Tämä levä tuottaa paljon beetakaroteenia ja se on se beetakaroteeni, jota käytämme Betakaroten Goldissa, Kimberly sanoo.

- Levästä peräisin oleva raaka-aine on ihanteellinen ihmisten käyttöön. Käytämme myös kookospähkinästä peräisin olevaa mautonta MCT-öljyä, koska beetakaroteeni tarvitsee rasvaa imeytyäkseen kehoon, mutta myös sen vuoksi, että kookosöljy edistää tuotteen vaikutuksen säilymistä. Olemme lisänneet kapseleihin myös E-vitamiinia ja kuparia, koska ne tehostavat beetakaroteenin vaikutusta ja imeytymistä. Lisäksi Good For Me:n tuotteet ovat 100% vegaanisia, Kimberly sanoo.

Kuinka päädyitte Betakaroten Goldin optimaaliseen koostumukseen?

- Selvitimme, kuinka beatakaroteeni imeytyy ihoon. Koska beetakaroteeni on rasvaliukoinen, olemme kehittäneet kapselit, jotka sisältävät kookospähkinästä peräisin olevaa MCT-öljyä, kuten edellä mainitsimme. Haluamme, että saat kohtuullisella ja turvallisella annostuksella beetakaroteenin edut, Kimberly sanoo.

Mitä hyötyä on beetakaroteenin käyttämisestä ennen auringonottoa?

- Betakaroten Goldin käyttäminen ennen auringonottoa nopeuttaa ja syventää rusketusta. Rusketus säilyy kauemmin ja saat paremman suojan auringolta. On kuitenkin tärkeää käyttää suojakerrointa sisältävää aurinkovoidetta! On myös hyvä tietää, että Betakaroten Goldia on käytettävä säännöllisesti 3-4 viikkoa, ennen kuin vaikutukset ovat nähtävissä, sanoo Kimberly.


Voiko Betakaroten Goldia käyttää vain kesällä?

- Ei, tätä tuotetta on turvallista käyttää vuoden ympäri. Vuoden ympäri käytettynä saat iholle hehkua myös talvella - myös silloin, kun et ota aurinkoa! Lisäksi se takaa jatkuvan A-vitamiinin saannin. A-vitamiini on tehokas antioksidantti, jolla on ihon hyvinvointia edistävä vaikutus. A-vitamiini voi mm. kiihdyttää ihon omaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa, mikä edistää ihon nuorekkuutta ja kimmoisuutta. Kuka ei haluaisi sitä?

Täytyykö Betakaroten Gold yhdistää toisen tuotteen kanssa paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi?

- Sinun ei tarvitse käyttää muita vitamiineja Betakaroten Goldin ohella, koska kapselin sisältämät ainesosat antavat parhaan ja optimaalisen vaikutuksen. Mutta on AINA tärkeää käyttää hyvää aurinkosuojaa (SPF) ja hyvää after sun -tuotetta auringonoton jälkeen. Aurinko kuivattaa ihoa, minkä vuoksi on tärkeää juoda tarpeeksi vettä ja nesteyttää ihoa, Kimberly sanoo.

Kuvassa on Kimberly kolmantena lomapäivänään syötyään Betakaroten Goldia kolmen viikon ajan.


Mitä mieltä SINÄ olet Betakaroten Goldista?

- Olen aiemmin käyttänyt muita beetakaroteenituotteita, mutta en ole koskaan kokenut vastaavaa vaikutusta kuin Betakaroten Goldia käyttämällä! Kesällä 2018 en polttanut ihoani auringossa ja minulla oli syvä ja kaunis rusketus usean kuukauden ajan. Talvella kärsin yleensä atooppisesta ihottumasta, mutta tänä talvena se on pysynyt kurissa! Lisäksi ihollani on ollut kaunis hehku vuoden ympäri ja olen saanut paljon kehuja hyvinvoivan ja hehkuvan näköisestä ihostani. En voisi olla tyytyväisempi tai ylpeämpi saadessani myydä näin upeaa tuotetta. Good For Me on Norjan myydyin beetakaroteenivalmiste, ja on mahtavaa tietää että olemme asiakkaiden ykkösvalinta ja että asiakkaat tulevat takaisin vuosi toisensa jälkeen. Emme koskaan tingi kriteereistämme ja sen huomaa, Kimberly sanoo.

 

Kauneustoimittaja Krizz Norman


 

05 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019