100BON - Luonnolliset tuoksut tekevät hyvää mielelle

Tervetuloa Lykolle 100BON! Ainutlaatuinen, ranskalainen tuoksutalo on valmistanut tuoksuja jo vuodesta 2017 lähtien. Yrityksen tavoitteena on valmistaa tuoksuja 100 % luonnollisista ainesosista, edullisia hintoja ja kaikenkattavaa ympäristöystävällistä filosofiaa unohtamatta. Kaikki pullot voi käyttää uudelleen, eli ne ovat uudelleentäytettäviä! Lisäksi kaikki pakkaukset ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja. Kyseessä on siis ympäristöystävällinen, fiksu, kaunis ja edullinen vaihtoehto. BON100:n toimitusjohtajan mielestä näiden arvojen pitäisi olla itsestäänselvyys kaikille tuotemerkeille vuonna 2019. Lyko on saanut kunnian haastatella yrityksen perustajaa.

01 huhti, 2019
5 tykkää
100BONin perustajat, Christophe Bombana ja Nicolas Brassier

Nicolas Brassier on Länsi-Ranskasta kotoisin oleva 34-vuotias kahden lapsen isä. Tänä päivänä hän on 100BON-tuoksutalon toimitusjohtaja. 100BON keskittyy vain täysin luonnollisiin ainesosiin ja tuoksuihin. Ei ole sattumaa, että Nicolas aloitti hajuvesialalla. Ennen kuin hän perusti 100BONin yhdessä Christophe Bombandan kanssa, hän työskenteli Hermésin tuoksuosastolla. Lähteiden mukaan Nicolas on lämmin ja aito, mutta samalla nokkela ja älykäs bisnesmies. Hänen intohimonsa ja kutsumuksensa on niin suuri, että se saattaa mullistaa koko kauneusalan.

Hei Nicolas! Kerro meille, mikä on 100BON? Mikä tekee siitä erilaisen?

- 100BON on täysin uusi tuoksutalo, joka on palannut perusasioiden, eli aitojen tunteiden äärelle. 100BON keskittyy sinun hyvinvointiisi. Se on tuoksutalo, joka saa sinut voimaan hyvin, kiitos luonnollisten ainesosien. 100BONin peruspilarit ovat yksinkertaiset. Niihin kuuluvat helppo SAATAVUUS, sillä haluamme tavoittaa mahdollisimman monet. LUONNOLLISUUS on tärkeää, koska vain luonnolliset ainesosat tuovat esiin AITOJA tunteita. Eteeriset öljyt voivat oikeasti auttaa sinua voimaan paremmin. Yksi arvoistamme on VIHREYS, sillä meidän mielestämme vuonna 2019 kaikkien tuotteiden tulee olla mahdollisimman ekologisia, Nicolas sanoo.

Mikä tekee teidän tuoksuistanne ainutlaatuisia ja erikoisia?

- Me olemme ensimmäisiä, jotka ovat luoneet 100 % luonnollista alkuperää olevia tuoksuja. Se on TÄYSIN oma maailmansa, tuoksutalo, joka elää ja tuntee, sanoo Nicolas ja jatkaa - Tuoksumme pohjautuvat ekologiseen vehnäalkoholiin ja kaikkien raaka-aineiden alkuperä on jäljitettävissä. Koska luonto on oikukas, luonnollisten tuoksujen valmistaminen on vaativa prosessi. Parfymöörin tulee olla erittäin luova, sillä luonnollisten tuoksujen valmistamiseen on saatavilla vain 300 raaka-ainetta, mikä on vähän verrattuna synteettisten tuoksujen 30 000 eri molekyyliin.

Miten ja missä 100BONin erityiset tuoksut valmistetaan?

- Tuoksumme valmistetaan Grassessa, Ranskassa. Se on kaupunki, joka on aina ollut ranskalaisen tuoksuperinteen ytimessä ja tunnettu tuoksualalla kaikkialla maailmassa, Nicolas sanoo.

Mikä on suurin ero luonnollisten ja synteettisten tuoksujen välillä?

- Ne ovat kuin kaksi eri maailmaa! Luonnollisissa tuoksuissa on eläviä molekyylejä. Ne ovat tuoksuja, jotka herättävät tunteita ja edistävät hyvinvointia. Luonnolliset tuoksut eivät välttämättä viettele, vaan niiden tarkoitus on saada sinut voimaan hyvin, Nicolas sanoo.

Kerro nimestä 100BON. Mitä se tarkoittaa?

- 100BON lausutaan ”Scent Bon” ja se on perinteinen ranskalainen tapa puhua tuoksuista ja hajuvesistä. Sent on lyhenne ranskan verbistä Sentir, joka tarkoittaa "tuoksua" ja Bon tarkoittaa hyvää. Mutta meille hyvä tarkoittaa myös 100% luonnollista pulloa, joka on uudelleentäytettävä, Nicolas sanoo.

Onko teillä vain tuoksuja? Kuuluuko valikoimaamme muita tuotteita?

- 100BONin valikoimaan kuuluu kolme kokoelmaa; Cologne, EdP ja suihku- & kylpytuotteiden sarja, joka sisältää nestemäisiä saippuoita. Kehitymme jatkuvasti, joten lisää on luvassa, Nicolas lupaa.

Miltä 100BONin tulevaisuus näyttää? Mitä on luvassa seuraavaksi?

- Tavoitteemme on ”Detox your nose”, eli nenän puhdistaminen. Haluamme mahdollistaa puhtaan nenän ja sitä kautta puhtaan mielen, jotta sinä voit nauttia elämästäsi! Hyvinvointiteemaa korostaaksemme rohkenemme väittää, että tuoksut ovat lähestulkoon mielenterveyttä hoitavia, sanoo Nicolas.

Selvä, lopuksi: Mikä 100BON-tuoksu on sinun EHDOTON suosikkisi JA MIKSI?

Pidän tuoksusta Eau de thé & gingembre, koska se on raikas ja se antaa minulle niin paljon energiaa!

Carvi & Jardin de figuier herättää minussa monia upeita muistoja, Nicolas sanoo.

Katso koko BON100-valikoima

TÄÄLTÄ!

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

01 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

5 tykkää

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020