1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 43 arvioon
1
2
0
11
29
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  5 kuukautta sitten

  Best

  Tämä tuote löytää tiensä aina vaan uudelleen ja uudelleen meikkausrutiineihini! Suihketta voi suihkuttaa meikin alle, meikin päälle, kesken meikkauksen vaikka meikkipohjan päälle tai kesken päivän meikin freesaukseen. Aivan loistotuote. Laitan yleensä meikin alle iholle muutaman suihkauksen sekä jos meikatessa pohja ei meinaa asettua suihkautan lisää. Tämä ei ole setting spray eli tämä ei pidä meikkiä ”paikoillaan” mielestäni tämä on enemmänkin juuri freesaukseen jotta saat esimerksi turhan ”puuterimaisuuden” taltutettua. Tästä on monia eri versioita joten löytyy varmasti omalle ihotyypille sopiva. Jos ihollasi on taipuvaisuutta rasvaisuudelle kokeilisin tästä mattaversiota:) piristää meikattua naamaa, tasoittaa ja ns ”blurraa” epäkohtia kuten sitä puuterimaisuutta. #kilpailu
  2 tykkää
  • Lykon asiakaspalvelu
   5 kuukautta sitten
   Aivan varmasti <3
   Tykkää
 • Lykon asiakaspalvelu
  9 kuukautta sitten

  Monikäyttöinen kiinnityssuihke!

  Tämä tuote on ollut lempparini jo useamman vuoden ajan. Suihke rahoittaa, raikastaa ja valmistelee ihoani ennen meikkivoiteen levittämistä ja lopulta kiinnittää koko meikin pidemmäksikin aikaa! Ihanan helppoa ja tehokasta! :)
  1 tykkää

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix + Original 100 ml

43 Arvosana
18,20 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Prep + Prime Fix + Original on kosteuttava kasvosuihke ja pohjustustuote, joka raikastaa ihoa ja kiinnittää meikin. Se on pitkään ollut ammattimaisten meikkitaitelijoiden suosikki, ja Fix+ on tänä päivänä yksi MACin myyntimenestyksistä, ja se on voittanut lukuisia palkintoja. Fix+ kasvosuihke ja pohjustustuote on täynnä vitamiineja ja mineraaleja. Se sisältää myös kurkkua, vihreää teetä ja kamomillaa, jotka pitävät ihon raikkaana koko päivän - ja sillä on lukuisia käyttötarkoituksia. Voit käyttää sitä kosteuttamaan ihoa ennen meikin levitystä aamulla, suihkuttaa tuotetta päivän aikana meikin päälle kosteuttamaan ihoa ja raikastamaan sitä.

Lisäksi Fix+ -kasvosuihketta ja pohjustustuotetta voidaan käyttää tekemään luomiväristä intensiivisemmän tai parantamaan meikkiäsi saamalla poskipunan, meikkivoiteen ja puuterin sekoittumaan paremmin. Fix+ -kasvosuihke ja pohjustustuote on dermatologisesti ja oftamologisesti testattu, ja se sopii siksi eri ihotyypeille.

Tuotetiedot:

 • Kosteuttaa ja pitää ihon raikkaana.
 • Kiinnittää meikin jopa 12 tunnin ajaksi.
 • Raikas ja luonnollinen tuoksu.
 • Dermatologisesti testattu.
 • Oftamologisesti testattu.

Käyttö:

 • Suihkuta kasvosuihketta/pohjustustuotetta kasvoille noin 30 cm etäisyyden päästä.
 • Suihkuta tuotetta vastapestylle iholle kosteuttaaksesi sitä ennen kasvovoiteen levittämistä.
 • Suihkuta tuotetta meikkivoiteen päälle kiinnittääksesi meikin ja saadaksesi sen pysymään pidempään, samalla kun saat lisää hehkua.
 • Suihkuta tuotetta iholle päivän aikana kosteuttaaksesi ja raikastaaksesi meikkiä hehkulla.

Ostoksissa lahjoja

Osta kolme MAC-tuotetta ja saat nämä kolme lahjaa kaupan päälle!

Ostetaan yleensä yhdessä

27,10 €
34,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020