Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

MAC Cosmetics
Supreme Beam
Hyper Real Foundation Bronze

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
27,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Helmenhohtoinen Hyper Real Foundation on poikkeuksellisen pitkäkestoinen meikki- ja korostusvoide. Nestemäinen ja kevyt korostustuote antaa ihollesi unenomaisen hohteen ja jättää sen helmenhohtoiseksi. Ihostasi tulee raikkaan, moniuloitteisen ja terveen näköinen. Iho muuttuu voiteen levittämisen jälkeen pehmeäksi ja silkkiseksi ja saa heleyttä koko päiväksi. Silikonipohjainen nestemäinen voide on koostumukseltaan kevyt tai keskipeittävä. Ihosta tulee kauniin satiininhohtoinen. Levitä meikkivoiteen alle, kun haluat hohdetta koko kasvoillesi tai käytä meikkivoiteen päällä korostustuotteena, kun haluat lisätä ihollesi voimakasta helmiäisen heleyttä.

•Kun haluat intensiivistä hehkua, lisää tuotetta suoraan poskille ja kasvojen korkeimpiin kohtiin sienellä tai siveltimellä ja levitä kevyesti. •Kun haluat hehkua koko kasvoille, levitä ohut kerros korostustuotetta joko sienellä tai siveltimellä meikkivoiteen alle.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019