1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.6

Perustuu 5 arvioon
0
0
0
2
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lyko
Oval Brushes

5 Arvosana
23,90 €Suos. hinta 46,50 €45
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Ovaalisivellin on ainutlaatuinen työkalu, jolla varjostat ja tasoitat helposti kaikenlaisia tuotteita ja koostumuksia. Kaareva, joustava varsi ja siveltimen pehmeät harjakset mukailevat kasvojen muotoa ja antavat tasaisen lopputuloksen.

Lyko Oval Foundation Brush sopii erityisesti meikkivoiteen levitykseen kokonsa puolesta. Voidaan käyttää myös muitten tuotteiden, kuten puuterin levitykseen tai countouringin viimeistelyyn.

Lyko Oval Contouring Brush sopii erityisesti contouringiin, mutta sitä voidaan käyttää myös poskipunan ja aurinkopuuterin levitykseen.

Lyko Oval Concealer Brushin koko sopii täydellisesti peiteaineen levitykseen. Se sopii myös highlighterin ja luomivärin levitykseen.

Lyko Multifunction Brush on monikäyttöinen sivellin, joka sopii pienille alueille. Siveltimen koko sopii täydellisesti luomivärin levitykseen, contouringiin tai huulituotteiden levitykseen.

Lyko Brow and Line Brush on litteä sivellin, jolla saat täydelliset kulmakarvat ja silmänrajaukset. Sitä voidaan käyttää myös contouringiin.

Ostetaan yleensä yhdessä

27,80 €
35,32 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020