Lyko Oval Brushes

2 Arvosana
18,13 €Suos. hinta 50,50 €60
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Ovaalisivellin on ainutlaatuinen työkalu, jolla varjostat ja tasoitat helposti kaikenlaisia tuotteita ja koostumuksia. Kaareva, joustava varsi ja siveltimen pehmeät harjakset mukailevat kasvojen muotoa ja antavat tasaisen lopputuloksen.

Lyko Oval Foundation Brush sopii erityisesti meikkivoiteen levitykseen kokonsa puolesta. Voidaan käyttää myös muitten tuotteiden, kuten puuterin levitykseen tai countouringin viimeistelyyn.

Lyko Oval Contouring Brush sopii erityisesti contouringiin, mutta sitä voidaan käyttää myös poskipunan ja aurinkopuuterin levitykseen.

Lyko Oval Concealer Brushin koko sopii täydellisesti peiteaineen levitykseen. Se sopii myös highlighterin ja luomivärin levitykseen.

Lyko Multifunction Brush on monikäyttöinen sivellin, joka sopii pienille alueille. Siveltimen koko sopii täydellisesti luomivärin levitykseen, contouringiin tai huulituotteiden levitykseen.

Lyko Brow and Line Brush on litteä sivellin, jolla saat täydelliset kulmakarvat ja silmänrajaukset. Sitä voidaan käyttää myös contouringiin.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
2
0

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.