Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 2 arvioon
0
0
1
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lyko
Base Brushes

2 Arvosana
19,50 €Suos. hinta 22,90 €

Lyko Foundation Brush

Luo täydellinen meikkipohja Lyko Foundation Brush -meikkiharjalla! Häivyttää kätevästi jättäen pehmeän ja tasaisen pinnan. Pehmeä kärki myötäilee kasvojen muotoja, mikä saa aikaan kauniin lopputuloksen.

Pidä meikkiharjasi puhtaina Lyko Brush Egg -pesusienen avulla, puhtaalla harjalla levitettynä meikki pysyy paremmin.

Lyko Concealer Brush Air

Viimeistele kasvojen herkimmät alueet, kuten silmänympärysiho Lyko Concealer Brush Air -siveltimellä. Kätevällä meikkisiveltimellä peität vaivattomasti juonteet, pigmenttiläiskät ja näpyt.

Pidä meikkiharjasi puhtaina Lyko Brush Egg -puhdistussienen avulla, puhtaalla harjalla levitettynä meikki pysyy paremmin.

Lyko Blending Sponge

Levitä meikkisi kätevästi Lyko Blending sponge -meikkisienellä! Monipuolinen meikkisieni sopii niin nestemäisen, voidemaisen, puuterimaisen kuin kiinteänkin meikin levittämiseen. Parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi pidä meikkisienesi puhtaana. Lyko Cleansing soap -puhdistusaine on riittoisaa ja pieni määrä riittää puhdistamiseen.

Lateksiton.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020