Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 8 arvioon
0
0
0
0
8
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lyko
All Brushes

8 Arvosana
54,50 €Suos. hinta 69,90 €

Lyko Powder Brush

Sopii kivi- tai irtopuuterin levittämiseen. Tasainen ja luonnollinen lopputulos. Pidä meikkiharjasi puhtaina Lyko Brush Egg -puhdistussienen avulla, puhtaat siveltimet pidentävät lempimeikkisi säilyvyyttä.

Lyko Rouge Brush

Levitä poskipunasi ammattimaisesti Lyko Rouge Brush -harjalla! Poskipunaharja on valmistettu synteettisestä karvasta ja se antaa tasaisen ja kauniin lopputuloksen. Sopii puuterisen poskipunan levitykseen.

Muista pitää meikkiharjasi puhtaina, nopeaan ja vaivattomaan puhdistukseen sopivat Lyko Cleansing Soap -puhdistusaine ja Lyko Brush Egg -puhdistussieni. Puhtaat meikkiharjat mahdollistavat raikkaamman meikin.

Lyko Concealer Eye/Brow/Liner

Kapea sivellin sopii yksityiskohtaiseen meikkaamiseen, kuten peiteaineen ja eyelinerin levittämiseen tai kulmakarvojen muotoiluun. Anna meikillesi täydellinen loppusilaus Lyko Concealer Eye/Brow/Liner -meikkisiveltimellä!

Lyko Eye Shadow Brush Small

Tee silmämeikistäsi täydellinen! Kapealla harjalla viimeistelet meikkisi yksityiskohdat tahrimatta.

Lyko Concealer Brush

Lyko Concealer Brush -siveltimen kapea muoto sopii peiteaineen levittämiseen. Sen avulla saat kätevästi piiloon pigmenttiläiskät ja näpyt sekä häivytät peiteaineen muuhun meikkiin sopivaksi.

Pidä meikkisiveltimesi puhtaina Lyko Brush Egg -pesusienen avulla, puhdasta sivellintä käyttämällä lemppimeikkisi säilyy kauemmin.

Lyko Eye Shadow Brush Angeled

Tällä harjalla onnistuu vaikeinkin silmämeikki. Lisää, levitä ja häivytä!

Lyko Foundation Brush

Luo täydellinen meikkipohja Lyko Foundation Brush -meikkiharjalla! Häivyttää kätevästi jättäen pehmeän ja tasaisen pinnan. Pehmeä kärki myötäilee kasvojen muotoja, mikä saa aikaan kauniin lopputuloksen.

Pidä meikkiharjasi puhtaina Lyko Brush Egg -pesusienen avulla, puhtaat harjat pidentävät meikkiesi säilyvyyttä.

Lyko Concealer Brush Air

Sopii kivi- tai irtopuuterin levittämiseen. Tasainen ja luonnollinen lopputulos. Pidä meikkiharjasi puhtaina Lyko Brush Egg:n avulla, puhtaalla harjalla levitettynä meikkisi säilyvät kauemmin.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020