Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lyko
Hand Wash Green Tea Blossom 300 ml

1 Arvosana
7,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Green Tea Blossom
Det är klart att det går bra att tvätta händerna med en helt vanlig tråkig tvål, men det blir så mycket roligare att tvätta händerna med en GALET SNYGG SUPERGÖTTDOFTANDE HELT NY VARIANT FRÅN LYKO!!! Testa själv så får du se! Denna snygging är lika bra på att göra dina händer rena, bakteriefria och otroligt väldoftande som att pimpa upp ditt badrum och vara en läcker accessoar till alla dina badrumselfies!

Här har du nya Green Tea Blossom handtvål från Lyko. Känner du hur stressen bara rinner av dig tillsammans med löddret? Här kan du bygga din egna oas I med en doft av blad från grönt te (så exotiskt!) blandat med friskheten från citron (ah, renaste känslan) en touch av Bergamott (varm och upplyftande) och armomen från lugnande jasminblad (magisk arom!) Dessutom innehåller tvålen röd havsalg som rengör jättebra utan att torka ut huden. Risken finns att du njuter för mycket av din lugnande och renande handtvätt så att det blir lite jobbigt att sluta. Men ppsssst, då är det bara att köpa en TILL HANDTVÅL som du kan bära med dig - alltid!

300 ml

Sisältyy pakettiin

Lyko
Hand Wash Duo
12,50 €

Ostetaan yleensä yhdessä

11,80 €
17,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020