Lyko Volumizing -pakkaus

3 Arvosana
16,73 €Suos. hinta 26,90 €35
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Shampoo antaa hiuksille tuuheutta ja maksimaalista volyymia. Sen sisältämä Lyko care complex on ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ja suojaavia ainesosia, kuten herrneuutetta, kasviperäistä keratiinia ja auringonkukan fosfolipidejä. Suojaa hiusväriä ja on 100 % vegaaninen.

Käyttö: Kastele hiukset, pese shampoolla ja huuhtele. Tuuheuttavan vaikutuksen tehostamiseksi viimeistele Lyko volumizing -hoitoaineella.

300 ml

Hoitoaine antaa hiuksille tuuheutta ja maksimaalista volyymia. Sen sisältämä Lyko care complex on ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ja suojaavia ainesosia, kuten herrneuutetta, kasviperäistä keratiinia ja auringonkukan fosfolipidejä. Suojaa hiusväriä ja on 100 % vegaaninen.

Käyttö: Levitä tasaisesti hiuksiin shampoopesun jälkeen. Huuhtele hyvin. Käytetään rinnakkain Lyko volumizing -shampoon kanssa.

300 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

Yhteishinta
28,23 €

Ostetaan yleensä yhdessä

Yhteishinta
36,03 €

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.7

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
1
2

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.