1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 6 arvioon
0
1
0
2
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lyko
Volumizing
-pakkaus

6 Arvosana
21,90 €Suos. hinta 24,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Shampoo antaa hiuksille tuuheutta ja maksimaalista volyymia. Sen sisältämä Lyko care complex on ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ja suojaavia ainesosia, kuten herrneuutetta, kasviperäistä keratiinia ja auringonkukan fosfolipidejä. Suojaa hiusväriä ja on 100 % vegaaninen.

Käyttö: Kastele hiukset, pese shampoolla ja huuhtele. Tuuheuttavan vaikutuksen tehostamiseksi viimeistele Lyko volumizing -hoitoaineella.

300 ml

Hoitoaine antaa hiuksille tuuheutta ja maksimaalista volyymia. Sen sisältämä Lyko care complex on ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ja suojaavia ainesosia, kuten herrneuutetta, kasviperäistä keratiinia ja auringonkukan fosfolipidejä. Suojaa hiusväriä ja on 100 % vegaaninen.

Käyttö: Levitä tasaisesti hiuksiin shampoopesun jälkeen. Huuhtele hyvin. Käytetään rinnakkain Lyko volumizing -shampoon kanssa.

300 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

33,40 €
35,89 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019