7 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 45 arvioon
2
1
4
18
20
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  4 kuukautta sitten

  Aivan ihana

  Etsin kauan omaa väriäni. Löysin sen tästä tuotteesta. Voi käyttää ihan sellaisenaan tai, jos tahtoo vieläkin huolitellumman lopputuloksen niin kerros saman värin meikkivoidetta ja sitten kerros tätä meikkipuuteria. Tasainen, kaunis ja kiillon pois pitävä tuote! Hinta laatusuhde (ilman alennusmyyntiäkin) on tosi hyvä. Toivottavasti ei poistu Lumenen valikoimista. Ihanaa, kun paras löytyi suomalaisesta tuotteesta.#kilpailu
  3 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Ainoa puuteri mitä käytän

  Ylivertainen puuteri, tasoittaa ihon väriä, vie kiillon ja spf 15! En tarvitse meikkivoidetta tämän kanssa ollenkaan. Vaalein väri 0 - Ivory sopii tälläiselle peruskalpealla loistavasti. #kilpailu
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Kevyt puuteri

  Sopii mainiosti lumenen vastaavan sävyiseen meikkivoiteeseen. Vaalentaa kivasti lopputulosta. Ei kannata koko naamaa puuteroida, vaan kevyesti keskiosaa mielestäni. Yksi tähti pois ei täydellisesti puuterivipasta.
  #kilpailu
  1 tykkää
 • 3 kuukautta sitten

  Olin tosi tyytyväinen. Ei oo liian semmone et näyttäs tunkkaselta, mut tarvii ton lumenen blurrin peitevoiteen alle

  Tää oli kyl ihan semi hyvä ostos tuohon hintaan varsinkin. Mutta tarvii kyllä kaveriksi ton blurrin lumenen meikkivoiteen mikä on kyl täl hetkellä mun suosikki.
  1 tykkää
 • 3 kuukautta sitten

  Light ivory 0

  Sävy 0 täydellinen vaalealle iholle (aika neutraali sävy joten sopii sekä kelta- että punapohjaiselle iholle). Sopivan luonnollinen peittävyys stipple brushilla - ei todellakaan ole kuiva ja kankea iholla hienoisesti levitettynä. Piti tilata varastoon lisää sillä menee normipuuterinakin! #kilpailu
  1 tykkää
 • 3 kuukautta sitten

  Täykkä

  Vaalein on sopiva sävy tällaiselle albiinolle. Hyvä peittävyys ja pysyvyys. Riittoisa, edullinen. Täys kymppi tuote.
  2 tykkää

Lumene
Longwear Powder Foundation SPF15 2 Soft Honey

45 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Täydellinen meikki hetkessä - vain yhdellä tuotteella! Pitkäkestoinen Longwear Blur -meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sen neljä sävyä on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Blur -pitkäkestoisen meikkivoiteen sävyjen kanssa.

Longwear Blur -meikkipuuteri sopii käytettäväksi meikin korjailuun pitkin päivää tai meikkivoiteen tavoin yksinään, nopeuttaen ja helpottaen päivittäisiä kauneusrutiineja.

Meikkipuuteri on suunniteltu erityisesti heille, jotka ovat ihastuneet Lumenen Blur -pitkäkestoiseen meikkivoiteeseen. Puuteri luo kasvoille blur-efektin saaden sen näyttävään välittömästi virheettömältä ja samettisen mattapintaiselta. Sen ainutlaatuinen koostumus tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi häivyttäen optisesti ryppyjä, epätasaisuuksia ja muita ihon pieniä virheitä.

Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Valmistettu ilman hajusteita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä.

Käyttö:

1. Levitä kasvoille kosteusvoidetta ja peitä ihon epätasaisuudet esimerkiksi Lumene CC -peitevoiteella.

2. Voit käyttää Longwear Blur -meikkipuuteria joko yksinään meikkivoiteen tapaan tai yhdessä Lumene Blur -pitkäkestoisen meikkivoiteen kanssa saadaksesi täydellisen virheettömän lopputuloksen.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020