3 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 23 arvioon
1
1
3
10
8
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    3 viikkoa sitten

    Aivan ihana

    Etsin kauan omaa väriäni. Löysin sen tästä tuotteesta. Voi käyttää ihan sellaisenaan tai, jos tahtoo vieläkin huolitellumman lopputuloksen niin kerros saman värin meikkivoidetta ja sitten kerros tätä meikkipuuteria. Tasainen, kaunis ja kiillon pois pitävä tuote! Hinta laatusuhde (ilman alennusmyyntiäkin) on tosi hyvä. Toivottavasti ei poistu Lumenen valikoimista. Ihanaa, kun paras löytyi suomalaisesta tuotteesta.
    2 tykkää

Lumene
Longwear Powder Foundation SPF15 1 Classic Beige

23 Arvosana
4,50 €Suos. hinta 17,50 €70
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
4,95 €Suos. hinta 5,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Täydellinen meikki hetkessä - vain yhdellä tuotteella! Pitkäkestoinen Longwear Blur -meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sen neljä sävyä on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Blur -pitkäkestoisen meikkivoiteen sävyjen kanssa.

Longwear Blur -meikkipuuteri sopii käytettäväksi meikin korjailuun pitkin päivää tai meikkivoiteen tavoin yksinään, nopeuttaen ja helpottaen päivittäisiä kauneusrutiineja.

Meikkipuuteri on suunniteltu erityisesti heille, jotka ovat ihastuneet Lumenen Blur -pitkäkestoiseen meikkivoiteeseen. Puuteri luo kasvoille blur-efektin saaden sen näyttävään välittömästi virheettömältä ja samettisen mattapintaiselta. Sen ainutlaatuinen koostumus tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi häivyttäen optisesti ryppyjä, epätasaisuuksia ja muita ihon pieniä virheitä.

Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Valmistettu ilman hajusteita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä.

Käyttö:

1. Levitä kasvoille kosteusvoidetta ja peitä ihon epätasaisuudet esimerkiksi Lumene CC -peitevoiteella.

2. Voit käyttää Longwear Blur -meikkipuuteria joko yksinään meikkivoiteen tapaan tai yhdessä Lumene Blur -pitkäkestoisen meikkivoiteen kanssa saadaksesi täydellisen virheettömän lopputuloksen.

Ostetaan yleensä yhdessä

9,00 €
13,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta