2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.9

Perustuu 46 arvioon
6
2
1
18
19
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lumene
Lähde
Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask 150 ml

46 Arvosana
11,90 €Suos. hinta 19,50 €35
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Uusi vesi-geelikoostumus parantaa ihon kosteutusta välittömästi ja tehokkaasti, tuoden esiin luonnollisen hehkusi. Tehokosteuttava geelimäinen kasvonaamiomme yhdistää puhtaan pohjoisen lähdeveden tehokkaaseen, mineraalipitoiseen koivun mahlaan. Runsaasti luonnollisia kosteuttavia ainesosia sisältävä, virkistävä ja kevyen geelimäinen Hydra-Technology -koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa, jättäen kasvot raikkaiksi, kauniiksi ja tehokkaasti kosteutetuiksi. Kasvonaamio auttaa parantamaan hapen saatavuutta iholle, samalla tukien ihosolujen uusiutumista. Nämä ihon janoa sammuttavat elementit pelastavat ihosi jättäen sen sileäksi ja tasaiseksi. Saat välittömästi raikkaan ja kuulaan hehkun kasvoillesi.

Ei sisällä parabeeneja, formaldehydiä tai mineraaliöljyjä. Sisältää 94 % luonnollisia ainesosia.

Käyttö:

Levitä runsaasti geelinaamiota puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Huuhtele viileällä vedellä. Käytä 2–3 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Mikäli ihosi tarvitsee ylimääräistä kosteutusta, naamiota voidaan käyttää tehohoidon tapaan levittämällä sitä ohut kerros yöksi.

50 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

20,80 €
34,20 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020