19 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 217 arvioon
11
15
17
45
129
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  5 kuukautta sitten

  Hyvä tuote!

  Skandinaaviselle vaalealle iholle hyvät sävyt. Lähes täydellinen peittävyys. Levittyy vaivatta. Lämmin suositus!
  3 tykkää
 • 2 viikkoa sitten

  Hyvä tuote

  Levittyy hyvin, peittää hyvin ja jättää ihon pehmeäksi
  2 tykkää
 • 2 viikkoa sitten

  Lemppari

  Tämä ollu mun lempi meikkivoide jo vuosia! Aknesta jäänyt arpia ja peittää ne hyvin. Lumene uudisti Blur-meikkivoiteen jokunen aika sitten. Tämä on sitä vanhempaa (mielestäni parempaa) versiota! Sävy 2 oli mulle harmillisesti liian tumma, 1.5 taas täydellinen. Mulla keltapohjainen iho ja 2 taittaa punaiseen.
  #kilpailu
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Täydellinen

  Juuri sopiva sävy, koostumus, kestävyys. Sopii herkälle iholleni.
  Tykkää
 • 4 kuukautta sitten

  Hyvä tuote!

  Tuotteessa melko hyvä peittävyys, tuntuu kevyeltä iholla ja tuotetta pystyy kerrostamaan. Hyvä värivalikoima. Hintana 4,90 oli edullinen!
  Tykkää
 • 4 kuukautta sitten

  Ei sopinut

  Ei sopinut pintakuivalle sekaiholle. Tuote värjäytyi levittämisen jälkeen ja paakkuuntui.
  #kilpailu
  1 tykkää

Lumene
Blur Foundation 1.5 Fair Beige

217 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Samettisen tuntuinen ja pitkäkestoinen, jopa 16 tuntia* kestävä meikkivoide luo välittömästi sileän ja virheettömän näköisen ihon. Blur -meikkivoide luo ihollesi luonnollisen peittävän, puolimatan lopputuloksen. Innovatiivinen, täyteläisen vaahtomainen koostumus sulautuu kuin samettiseksi hunnuksi ihon pinnalle. Yhdessä valoa heijastavien pigmenttien kanssa toimiva, tasoittava silikoniteknologia häivyttää optisesti pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet – tuloksena välittömästi virheettömän näköinen ja heleä iho.

Sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä sekä kirkastavaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää lakansiemenuutetta. Meikkivoide on hajusteeton. Keskitason peittävyys (4/5). Sopii kaikille ihotyypeille. SPF 15**

Käyttö:

Taputtele meikkivoidetta puhdistetulle ja kosteutetulle iholle pieni määrä kerrallaan. Levitä sitä tasaisesti kasvoille meikkisienellä, meikkivoidesiveltimellä tai sormenpäillä aloittaen keskeltä ja edeten kohti kasvojen reunoja.

*) Lumenen pitkäkestoinen Blur-meikkivoide kestää kasvoillasi virheettömän kauniina jopa 16 tuntia. Testattua tehokkuutta: Kuluttajatesti, 21 naista, kliiniset testit, Ranska 2014. **) EU

Tuotteen sisältö saattaa vaihdella eri sävyjen välillä. Lue aina sisällysluettelo tuotteen pakkausselosteesta ennen käyttöä.

30 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020