18 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 183 arvioon
11
14
13
39
106
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  1 kuukausi sitten

  Hyvä tuote!

  Skandinaaviselle vaalealle iholle hyvät sävyt. Lähes täydellinen peittävyys. Levittyy vaivatta. Lämmin suositus!
  3 tykkää
 • 1 viikko sitten

  Hyvä tuote!

  Tuotteessa melko hyvä peittävyys, tuntuu kevyeltä iholla ja tuotetta pystyy kerrostamaan. Hyvä värivalikoima. Hintana 4,90 oli edullinen!
  Tykkää
 • 3 viikkoa sitten

  Ei sopinut

  Ei sopinut pintakuivalle sekaiholle. Tuote värjäytyi levittämisen jälkeen ja paakkuuntui.
  #kilpailu
  1 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Hoitavan tuntuinen meikkivoide

  Suosittelen tuotetta sille, joka haluaa meikkivoiteen olevan hyvin peittävä ja iholla pysyvä eri olosuhteissa. Tuntuu tosiaan myös hoitavalta.
  1 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Classic beige 1

  Todella hyvä!
  1 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Tää oli rakksutta kyllä ensi kosketulla!

  Ihana meikkivoide ja siihen lumenen puuteri ja nää kaikki alle kympillä. Mun laurenin meikkivoide jäi kakkoseks.
  2 tykkää

Lumene
Blur Foundation 0 Light Ivory

183 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Samettisen tuntuinen ja pitkäkestoinen, jopa 16 tuntia* kestävä meikkivoide luo välittömästi sileän ja virheettömän näköisen ihon. Blur -meikkivoide luo ihollesi luonnollisen peittävän, puolimatan lopputuloksen. Innovatiivinen, täyteläisen vaahtomainen koostumus sulautuu kuin samettiseksi hunnuksi ihon pinnalle. Yhdessä valoa heijastavien pigmenttien kanssa toimiva, tasoittava silikoniteknologia häivyttää optisesti pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet – tuloksena välittömästi virheettömän näköinen ja heleä iho.

Sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä sekä kirkastavaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää lakansiemenuutetta. Meikkivoide on hajusteeton. Keskitason peittävyys (4/5). Sopii kaikille ihotyypeille. SPF 15**

Käyttö:

Taputtele meikkivoidetta puhdistetulle ja kosteutetulle iholle pieni määrä kerrallaan. Levitä sitä tasaisesti kasvoille meikkisienellä, meikkivoidesiveltimellä tai sormenpäillä aloittaen keskeltä ja edeten kohti kasvojen reunoja.

*) Lumenen pitkäkestoinen Blur-meikkivoide kestää kasvoillasi virheettömän kauniina jopa 16 tuntia. Testattua tehokkuutta: Kuluttajatesti, 21 naista, kliiniset testit, Ranska 2014. **) EU

Tuotteen sisältö saattaa vaihdella eri sävyjen välillä. Lue aina sisällysluettelo tuotteen pakkausselosteesta ennen käyttöä.

30 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020