Loréal Professionnel

L'Oréal Professionnel on globaali tuotemerkki, jonka intohimona on jo vuodesta 1909 lähtien ollut olla paras ja inspiroivin kampaamomerkki. L'Oréal Professionnel löytyy yli 800 muotinäytöksen backstagelta ympäri maailman ja se on Pariisin muotiviikkojen virallinen yhteistyökumppani. Trendejä luova intohimomme ja uraauurtava tutkimus antavat backstagella työskenteleville muotoilijoillemme välineet luoda viimeisimpien trendien mukaisia lookeja. Inspiroimme uusia kampaamotrendejä ja tarjoamme tuotteet, jotka tarvitaan uusimpien kampausten luomiseen.

Kiitos globaalin tutkimus- ja kehitystiimimme, olemme etulinjassa, kun puhutaan innovaatioista ja saavutuksista. Meiltä löytyvät viimeisimmät teknologiat ja trendit. L'Oréal Professionnelilta löydät kaiken etsimäsi, halusitpa sitten kiharat, villiä volyymia, kiiltoa, pitoa tai syvävaikutteista hoitoa hiuksillesi.

137 tuotetta
137 tuotetta
    Näytä kaikki
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020