Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.2

Perustuu 16 arvioon
2
4
3
2
5
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Loreal Paris
Super Blonde Creme Avfärgning

16 Arvosana
13,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Haluatko vaaleat hiukset? Perfect Blondella saat juuri haluamasi vaalean sävyn. Olivat hiuksesi sitten tummanruskeat tai vaaleat, löydät itsellesi sopivan värin kolmesta Perfect Blonde -sävystä. Valikoimassa on Perfect Blonde Highlight Kit, Perfect Blonde Maximum ja Perfect Blonde Super Blonde (vaalennus).

Käyttö:

Tärkeää! Väri voi aiheuttaa allergisen reaktion harvinaisissa tapauksissa. On äärimmäisen tärkeää tehdä allergiatesti 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä (katso käyttöohje). Älä käytä tuotetta jos: Olet aikaisemmin saanut reaktion hiusväristä tai jos sinulla on ärsyyntynyt hiuspohja tai hiuspohjasi on vahingoittunut. Hennatatuoinnit: Jos sinulla on joskus ollut hennatatuointi, on mahdollista, että sinulle on kehittynyt allergia tietämättäsi. Tee allergiatesti iholle 48 tuntia ennen tuotteen mahdollista käyttöä. Muista ostaa tuote ajoissa, jotta ehdit tehdä allergiatestin 48 tuntia ennen käyttöä.

Ostetaan yleensä yhdessä

17,40 €
38,80 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019