15 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.2

Perustuu 98 arvioon
27
10
16
7
38
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  22 kuukautta sitten

  Porkkanan punainen

  Hellä hiuksille. Itselläni tosiaan ohuet hiukset mutta ei lähtenyt hiuksia värjätessä 👍. Hiukka sekavaa kun on toi 4 tuubi eikä hajuakaan mikä se on kun en löydä käyttöohjeita netin kautta !?! Yllättävän helppo ja riittoisa levittää. Harmi kun paketin Nakkasin roskiin eikä näissä putkiloissa lue mitään,,,
  2 tykkää
 • 17 kuukautta sitten

  Huono väri

  Väri lirua, joka ei tartu hiuksiin
  Tykkää
 • 17 kuukautta sitten

  Jotain vikaa...

  Olen ostanut useamman kerran preference mustan (Napoli) hiusvärin. Noin vuoden aikana on sattunut 3 kertaa viallinen tuote. Väri on ollut aivan lirua, joka valuu pitkin päänahkaa millon minnekkin. Viimeksi tämmönen sattu viime vkolla. Se ei todellakaan ole peittänyt harmaita. Rahat meni kankkulan kaivoon..
  Tykkää
  • 17 kuukautta sitten
   Joensuun Prismasta
   Tykkää
 • 22 kuukautta sitten

  Apua !!!

  Elsa kertaa värjäämässä vuosiin. Värin laitto meni ok. Samoin putkilo 3 eli high shine conditioner. Pakkauksen kerkesin heittää roskiin niinpä kysyn että mikä tämän 4 putkilo (colour extender/ väritiiviste on ja miten sitä on tarkoitus käyttää ???? Värjätty 4 päivää sitten ja hyvä tuli
  Tykkää
  • Lykon asiakaspalvelu
   22 kuukautta sitten
   Hei Annika! Colour extender -väritiiviste on tarkoitettu käytettäväksi hiusten värjäämisen jälkeen; ensimmäisen kerran 3 viikon kuluttua värjäyksestä. Toimi näin: Pese hiukset shampoolla ja pyyhekuivaa. Käytä kertakäyttöhansikkaita. Levitä pieni määrä väritiivistettä tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Toista käsittely, kun värjäyksestä on kulunut 6 viikkoa.
   Tykkää

Loreal Paris
Recital Preference
6 Buenos Aires

98 Arvosana
12,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Ylellinen hiusväri, joka sisältää tekniikkaa, joka auttaa säilyttämään värin ja joka takaa intensiivisen ja vahvan lopputuloksen, jonka kiilto säilyy jopa kuusi viikkoa. Patentoitu koostumus lukitsee värin hiukseen ja takaa kiiltävän värin, joka peittää harmaat hiukset sekä suojaa ja heijastaa valoa. Paris Récital Préférence -pakkauksen mukana tulee Hi-Shine -jälkikäsittely, joka sisältää E-vitamiinia ja UV-suojan. Se antaa värille elinvoimaa ja takaa sen keston.

Peittää jopa 100 % harmaista hiuksista.

Pakkaus sisältää:

Värigeelin, 40 ml

Levityspullon, jossa on kehitysemulsio, 80 ml

Hi-Shine -jälkikäsittelyn, 54 ml

Hi-Shine -eliksiirin, 4,4 ml

Muovikäsineet

Käyttöohjeet

Ostetaan yleensä yhdessä

18,02 €
43,80 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020