24 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.0

Perustuu 84 arvioon
29
6
12
7
30
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Loreal Paris
Colorista
Washout Pinkhair

84 Arvosana
9,50 €

Lisää sävyjä

Colorista on hiusvärisarja, joka on kehitetty sopimaan yhteen persoonallisuutesi kanssa. Valitse useista jännittävistä väreistä, sävyistä ja peittävyysasteista.

Washout on väliaikainen väri, joka voidaan pestä pois. Anna hiusvärillesi uutta syvyyttä! Voit vaihdella lookiasi helposti, sillä Washout kestää noin 2-3 pesua. Väri haalenee asteittain pesu pesulta. Sopii vaaleille hiuksille, ombré-hiuksille tai heille, joilla on vaaleita raitoja.

Käyttö:

Käytä väriä vaaleisiin tai vaalennettuihin hiuksiin. Pese ja kuivaa hiukset ennen käyttöä. Muista käyttää pakkauksen mukana tulevia suojakäsineitä. Anna värin vaikuttaa 15 minuuttia - tai 20 minuuttia, jos haluat intensiivisen lopputuloksen. Seuraa pakkauksen mukana tulevia käyttöohjeita.

Mikäli haluat pestä värin nopeammin pois, voit käyttää Colorista Fader Shampoota. Saat takaisin aiemman hiusvärisi, kun Washout pestään pois. Mikäli hiustyyppisi on todella huokoinen, saattaa väri pysyä pitkään.

Mikä #colorista sinä olet?

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019