8 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

1.7

Perustuu 7 arvioon
4
1
2
0
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Loreal Paris
Colorista
Spray Pastelbluehair

7 Arvosana
7,60 €Suos. hinta 9,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Colorista on hiusvärisarja, joka on kehitetty sopimaan yhteen persoonallisuutesi kanssa. Valitse useista jännittävistä väreistä, sävyistä ja peittävyysasteista.

Luo täysin uudenlaisia lookeja Colorista-värisuihkeella. Väri pysyy yhden päivän ajan, joten voit vaihdella värejä päivittäin. Värisuihke kuivuu nopeasti eikä latista hiuksia. Tarvitset vain pienen määrän suihketta värjätäksesi hiukset.

Käyttö:

Laita pyyhe hartioillesi. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Pidä pullo pystysuorassa, kun suihkutat tuotetta hiuksiin. Suihkuta hiusten pituuksiin ja latvoihin noin 15 cm etäisyyden päästä. Anna kuivua 1 minuutin ajan. Muotoile hiukset kuten tavallisesti tai kokeile uutta kampausta.

Suihkuta tuotetta vähän enemmän, mikäli haluat intensiivisen lopputuloksen. Väri näkyy sekä vaaleissa että tummissa hiuksissa. Värjäyslopputulos riippuu hiusten kunnosta.

Mikä #colorista sinä olet?

75 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

31,50 €
41,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020