L'Occitane

L'Occitane tarjoaa korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita ja tuoksuja, jotka on valmistettu yrttilääkinnän ja aromaterapian periaatteiden mukaisesti. Tuotteiden koostumukset ja tuoksut ovat saaneet inspiraationsa Välimeren elämäntyylistä. L'Occitanen tuotteet tuovat hyvinvointia ja mielenrauhaa jokaiseen hetkeen.

Tuotteet valmistetaan tarkkojen säädösten mukaisesti, mikä takaa parhaan laadun, tehokkuuden ja käyttönautinnon, ja samalla huomioon otetaan myös ympäristö. Tuotemerkin tavoite on korkea laatu sekä luonnolliset ainesosat. Tuotteissa on käytetty yli 200 botaanista ainesosaa, joista neljäsosa on orgaanisesti sertifioituja. Ainesosat on huolellisesti valikoitu tehokkuutensa ja ihoa kaunistavien ominaisuuksiensa perusteella. Ne on yhdistelty parhailla mahdollisilla tavoilla ja luonnolliset ainesosat asetetaan aina etusijalle, mikäli mahdollista. Synteettisiä molekyylejä käytetään vain, kun luotettavaa ja tehokasta luonnollista ainesosaa ei ole saatavilla.

128 tuotetta
128 tuotetta
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020