Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.1

Perustuu 11 arvioon
1
0
3
0
7
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Living Proof
Perfect Hair Day
Perfect Hair Day Body Builder 257 ml

11 Arvosana
26,50 €Suos. hinta 27,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

98 ml257 ml
Kuvaus
Ainesosat

Perfect hair Day (PhD)™ Body Builder on tuuheuttava suihke, joka antaa hiuksillesi tismalleen oikean määrän tuuheutta ja liikettä, tehden hiuksistasi helposti muotoiltavat.

Säädettävä suutin mukauttaa partikkelien kokoa, suihkeen määrää ja polymeerien sekoittumista. Luo välittömästi tuuheutta ja pehmeyttä, huolimatta siitä mitä asetusta käytät.

THE SCIENCE

Perfect hair Day™ Body Builderissä on erikoissuutin, jonka ansiosta voit säätää kampauksesi tuuheuden määrää vain suutinta kääntämällä.

Käännä suutinta kohti More body (+) saadaksesi partikkelikoon, joka on 46 % suurempi ja 25 % suuremman suihkutustehon. Luotu antamaan runsasta tuuheutta.

Käännä suutinta kohti Less Body (-) saadaksesi pienemmän suihkutustehon ja partikkelikoon, joka antaa vähemmän tuuheutta. Tai valitse välimuoto, joka sopii parhaiten juuri sinun muotoiluusi.

Pääainesosat

Optimaalinen joustavien ja kiinteiden polymeerien suhde, joka luo tuuheutta ja pehmeyttä riippumatta suuttimen asetuksesta.

Sekoitus kiiltoa ja pehmeyttä antavia ainesosia luo luonnollista kiiltoa ja auttaa sekoittamaan polymeerit ja tekemään niistä joustavampia ja pehmeämpiä.

Antistaattiset ainesosat ehkäisevät staattista sähköisyyttä, tekevät hiuksista helpommat harjata ja hoitavat niitä.

KÄYTTÖ:

Levitetään kuiviin ja muotoiltuihin hiuksiin. Käännä suutinta kohti More body (+) halutessasi enemmän tai kohti Less body (-) halutessasi vähemmän tuuheutta. Pidä pulloa 15-25 cm päässä muotoilluista, kuivista hiuksista. Jaa hiukset osioihin ja suihkuta tuotetta. Viimeistele suihkuttamalla kauttaaltaan luodaksesi extratuuheutta ja pitoa. ÄLÄ käännä suutinta yli (+) ja (-) -merkkien.

HIUSMUOTOILIJOIDEN VINKIT

"Tämä on ainutlaatuinen hiustuote - se antaa ilmavuutta ja liikettä, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Brunssi tyttöjen kesken? Tarvitaan vähän ilmavuutta. Tärkeä työtapaaminen? Tarvitaan ripaus extraa. Ilta ulkona? Käännä suutin maksimiin. Tämä on viimeistelytuote, jota käytät ja jota haluat kaikkien asiakkaittesi käyttävän."

"Käännä päätä puolelta toiselle, suihkuta halutussa asetuksessa ja puristele hiuksia luodaksesi tuuheutta. Käytä More-tilaa halutessasi välitön vaikutus ja Less-tilaa halutessasi pehmeämmän lookin."

257 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

33,40 €
70,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020