1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.7

Perustuu 63 arvioon
3
1
2
2
55
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Living Proof
Full
Full Dry Volume Blast 95 ml

63 Arvosana
13,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

95 ml238 ml

Full Dry Volume Blast luo tuuheutta ja rakennetta, joka on kevyttä kuin ilma. Lopputulos on pitkäkestoinen.

Välitöntä tuuheutta ja rakennetta, joka kestää. Luo ohuista ja latteista hiuksista tuuheat lookit, ilman hiusten jäykkyyttä.

Toimii kuiviin hiuksiin missä tahansa, koska tahansa. Voit lapsellisen helposti luoda tuuheutta, joka kestää.

Tuote saa voimansa uudesta patentoidusta Expandable, Textured Aero-Spheres (=ETAS) -ainesosasta. ETAS on suurempi ja kevyempi kuin muut markkinoiden vastaavat ainesosat, joten se luo isoa volyymia ja rakennetta hiuksiin latistamatta niitä.

Ravista pulloa hyvin aktivoidaksesi koostumus. ETAS on niin kevyttä, että se kelluu pullossa, joten on tärkeää ravistaa pulloa ennen jokaista suihkutuskertaa. Levitä sitten tuotetta kuiviin hiuksiin juuresta latvaan saadaksesi tasaista tuuheutta ja rakennetta.

ETAS antaa välittömästi painotonta tuuheutta ja rakennetta, joka kestää.

Käyttö:

Ravista pulloa huolellisesti ennen jokaista suihkausta. Pidä pullo 25 cm päässä kuivista hiuksista. Nosta hiuksia ja suihkuta tuotetta juuresta latvaan, osio osiolta. Toista, kunnes saat haluamasi lopputuloksen. Pidä huoli, että ravistat pulloa jokaisen suihkauksen välillä. Käytä sormia hieroaksesi tuote hiuksiin. Suihkuta valmiisiin lookeihin saadaksesi lisää rakennetta ja pitoa.

50 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

40,00 €
66,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019