1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 43 arvioon
1
3
1
13
25
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lanza
Healing Moisture
Shampoo & Conditioner

43 Arvosana
42,90 €Suos. hinta 56,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
  • Väriä suojaava shampoo
  • Kosteuttava Nanotekniikka
  • Selvittää ja pehmentää hiuksia latistamatta
  • Korjaavia ominaisuuksia
  • Antaa kiiltoa

Uskomattoman täyteläinen shampoo sisältää erittäin miedon ja sulfaatittoman koostumuksen, jossa on sekoitus tahitilaista tamanuöljyä ja polynesialaisia kasveja rauhoittavalla vaikutuksella. Niiden korjaavat aktiiviset ainesosat kosteuttavat hiusten kuivuneita alueita syvävaikutteisesti. Luonnollinen gugo-uute vaahtoaa runsaasti ja poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti. Hiukset saavat uudenlaista raikkautta ja hyvinvoivaa kiiltoa.

Tahitilainen tamanupähkinä Tahitilaiset pitivät harvinaista tamanupuuta luonnon siunauksena. Perinteisesti pähkinää on käytetty haavojen parantamiseen, kosteuttamiseen ja auringolta suojaamiseen. Pähkinä sisältää kevyttä öljyä, jolla on ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia. Sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja ja lipidejä, jotka tekevät hiuksista kimmoisat, silkinsileät ja kiiltävät.

Polynesialainen gugo Gugo on uskomaton löytö hiustenhoidon alalla. Sukupolvien ajan polynesialainen alkuperäisväestö on käyttänyt gugoa luonnollisena shampoo-ainesosana, joka raikastaa ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Gogon kaarnauutetta sisältävä Tamanu Cream Shampoo vaahtoaa runsaasti ja poistaa epäpuhtauksia säilyttäen hiusten tärkeät öljyt ja ravintoaineet.

KOSTEUTTAA & KORJAA

LANZA-sarja Healing Moisturen koostumukset sisältävät sekoituksen harvinaisia ja eksoottisia kosteuttavia polynesialaisia kasveja, joiden edistykselliset korjaavat ainesosat kosteuttavat erittäin kuivia hiuksia ihanteellisella tavalla. Keratin Healing System™ Nano Science (102) -tekniikan rauhoittavat ainesosat tekevät hiuksista pehmeät ja tunkeutuvat hiusten sisälle sulkien kosteutta. Se saa aikaan tasaisen pinnan sekä pitkäkestoisen pehmeyden ja kiillon. Hiuksista tulee uskomattoman sileät ja ne saavat uudenlaista kiiltoa.

TIETEELLINEN TUTKIMUS

Keratin Healing System™

Syvävaikutteinen kosteus, joka ei latista hiuksia

Edistyksellinen ja legendaarinen LANZAn Keratin Healing System™ Nano Science (102) mahdollistaa hienojakoisten aineosien imeytymisen syvälle hiuksiin, mikä saa aikaan nopean ja täydellisen kosteutuksen. Pienet kosteuttavat hiukkaset tunkeutuvat syvälle hiukseen, eivätkä jää hiusten pinnalle latistamaan hiuksia. Lopputuloksena on uskomattoman pehmeät ja silkinsileät hiukset sekä upea tuuheus, jopa kaikkein ohuimpiin hiussuortuviin asti.

Lukitsee hiuksiin pehmeyden ja kiillon. Kosteutuksen jälkeen hiukset ovat uudistuneet ja elinvoimainen kosteus säilyy ehkäisten hiusten kuivumista. Se mahdollistaa hiusten pehmeyden, joustavuuden ja sileyden entistä pidempään. LANZAn oma parantava tekniikka takaa myös väripigmentin säilymisen hiusten sisäkerroksissa, mikä saa aikaan pitkäkestoisen hiusvärin.

Hiukset, jotka eivät ole parantuneet, kärsivät huokoisuudesta. Sen vuoksi kosteus haihtuu ja hiukset kuivuvat. Keratin Healing System lukitsee kosteuden, minkä ansiosta hiukset säilyttävät kosteutensa jopa 2 kertaa kauemmin.

300 ml

Lanza Healing Moist Kukui Nut Conditioner

  • Selvittää hiukset
  • Antaa kiiltoa
  • Kosteuttava

pH: 5,4

Mikä se on?

Koostumus, joka sisältää runsaasti pehmentäviä ja nopeasti ihmeytyviä ainesosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia latistamatta.

Havaijilainen kukui-pähkinäöljy ja polynesialaiset kasvit yhdistettynä LANZAn tunnettuun Keratin Healing System -järjestelmään kosteuttavat hiuksia rauhoittaen niitä syvävaikutteisesti. Hiuksista tulee uskomattoman pehmeät ja silkinsileät uudenlaisella raikkaudella ja kiillolla.

Miten sitä käytetään?

Levitä runsaasti shampoopesun jälkeen. Huuhtele huolellisesti.

250 ml

Pääainesosat:
Havaijilainen kukui-pähkinä

Vuosisatojen ajan tämä arvostetun pähkinän öljy oli hyvin varjeltu kauneussalaisuus. Nyt sitä ylistetään uskomattoman kosteuttavista ominaisuuksistaan. Sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja, linolihappoa ja alfalinolihappoa. Tämä luonnollisesti kosteuttava ainesosa tunkeutuu hiuksiin nopeasti ja imeytyy täysin, mikä mahdollistaa uudenlaisen ja raikkaan kiillon.

Ostetaan yleensä yhdessä

71,40 €
103,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019