4 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 25 arvioon
1
0
2
4
18
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  4 viikkoa sitten

  Ihana meikkivoide

  Todella ihana meikkivoide joka toimii normaalilla, pintakuivalla sekä kuivalla iholla. Rasvoittuvalle iholle en suosittelisi sillä jättää hyvin kiiltäväksi ja kosteuttaa. Ei siis ole todellakaan matta. Peittävyys hyvä ja ihanan kuulas lopputulos.
  #arvonta
  2 tykkää

Lancôme
Teint Miracle
Foundation 010

25 Arvosana
46,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
11,25 €Alkuperäishinta 12,50 €

Teint Miracle on luonnollinen meikkivoide, joka antaa iholle hienoa hehkua. Lancôme on kehittänyt Aura-Inside™-teknologian, joka on Teint Miracle -meikkivoiteen suosion takana. Teknologia antaa iholle 25 % lisää hehkua. Uutta Teint Miracle -tuotetta on saatavilla 15 eri sävyssä.
Lancômen uusi Teint Miracle -versio tuo kasvoille enemmän valoa, ja kasvot korostuvat ja näyttävät kauniilta. Helmipigmentin ansiosta kaikki valo heijastuu ihon pinnasta ja jakautuu kauniiksi hehkuksi juoksevien ainesosien avulla. Muut pigmentit puolestaan kirkastavat ihon sisäistä hehkua. Iho tuntuu kosteutetulta, pehmeältä ja kimmoisalta usean tunnin ajan.

30 ml

Ostoksissa lahja

Tulee mukana ostaessasi Lancôme-tuotteita vähintään 60 eurolla. (Arvo €42.50)

Ostetaan yleensä yhdessä

58,50 €
60,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020