Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Lancôme
Génifique
Sensitive 20 ml

2 Arvosana
67,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Tiivistetty seerumi, joka sisältää Génifique Youth Activator -hyötyjen lisäksi uutta rauhoittavaa probioottista uutetta ja ampullin, joka on täynnä aktiivisia ainesosia. Tehotiiviste aktivoituu yhdellä painalluksella ja seerumiin sekoittuessa se antaa kuukauden mittaiselle kuurille maksimaalisen tehon. Se palauttaa päivän aikana rasituksille altistuneen ihon luonnollisen ja raikkaan hehkun.
Advanced Génifique Sensitive on tuplasti tiivistetty seerumi:
1 kuukauden kuuri on erityistä huomiota kaipaavan ihon tehohoito.
Advanced Génifique Sensitive on apu kriittisessä tilanteessa ja teknologinen menestys, jossa yhdistyvät kaikki Advanced Génifique -seerumin tehokkaat ominaisuudet sekä uusi rauhoittava probioottinen Lactobacillus-uute, vahvistava E-vitamiini ja ferulic-happo. Ainesosat aktivoituvat, kun ampullin sisältö sekoitetaan seerumiin ja seos säilyttää maksimitehonsa kuukauden ajan. Kun ampullin aktiiviset ainesosat ja seerumi sekoittuvat, kuukauden mittainen antioksidanttien täyteinen tehokuuri suojaa ihoa vapailta radikaaleilta koko kuurin ajan. Advanced Génefique Sensitive antaa iholle kaksi kertaa enemmän hoitoa ja suojaa Youth Activator-pohjan ja sinisen antioksidantteja täynnä olevan ampullin ansiosta. Vaikutus näkyy välittömästi. Iho rauhoittuu ja herkälle iholle tyypilliset ihoärsytykset loppuvat, kun ihon tasapaino ja luonnollinen kauneus palautuvat. Ainutlaatuisen pakkauksen ansiosta ihonhoito on muokattavissa omien tarpeiden mukaiseksi. Kun pullo on avattu, sisältö säilyy tuoreena ja riittää kuukauden käytön ajan. Kuukausi, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoasi sekä vahvistaa sen vastustuskykyä.
4 vaihetta Advanced Génifique Sensitive -seerumin aktivoimiseen:

  1. Paina ja käännä ampullin yläosasta. Ferulic-happo ja E-vitamiini sekoittuvat AdvancedGénifique Youth Activator -pohjaan, joka on rikastettu Lactobacillus-uutteella.
  2. Ravista pulloa, kunnes koostumus on tasainen.
  3. Poista tyhjä ampulli.
  4. Aseta pipetti pulloon.

Advanced Génifique Sensitive aktivoituu yhdellä painalluksella ja on käyttökelpoinen 30 päivän ajan – tai kunnes pullo on tyhjä!*
Käsittelyn voi toistaa aina, kun iho tuntuu herkältä tai tarvitsee erityistä huolenpitoa.
Advanced Génifique Sensitive käytetään joka aamu ja ilta. Levitä muutama pisara puhtaalle iholle ennen tavallista ihonhoitorutiiniasi.
Jos Advanced Génifique on jo osa päivittäistä rutiiniasi, voit käyttää sitä aamuisin ja täydentää Advanced Génefique Sensitive -seerumilla iltaisin.
*Advanced Genifique Sensistive – käytettävä 2 kuukauden kuluessa pullon ainesosien aktivoimisesta ja tuotteen käytön aloittamisesta.
20 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2065-323-0020

Ostoksissa lahja

Lancôme
set GWP
Suos. hinta 32,50 €
Osta Lancômen tuotteita vähintään 40 eurolla ja saat kaupan päälle tämän lahjan!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020