5 käyttäjäkuvat
LA Girl

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.3

Perustuu 34 arvioon
5
7
4
8
10
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 1 kuukausi sitten

    Riittoisaa ja peittävää.

    Todella riittoisaa, kannatta käyttää pieni määrä kerrallaan koska paistaa muuten hyvin läpi meikkivoiteen alta. Vihreä sävy peittää punaisuuden tosi hyvin! #kilpailu
    Tykkää

LA Girl
LA HD Pro Conceal Light Yellow Correct

34 Arvosana
3,68 €Suos. hinta 4,90 €

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat
HD Pro Conceal on kulttipeiteaine, joka hoitaa hommansa, eikä rullaa. Kestävä koostumus peittää tummat silmänaluset, ihon punoituksen sekä pienet virheet. Lopputulos on peittävä, mutta luonnollisen näköinen. Corrector-sävyt*: GC990 - Orange Corrector: Häivyttää tummia silmänalusia sekä pigmenttiläiskiä. Sulautuu parhaiten tummemmille ihonsävyille. GC991 - Yellow Corrector: Häivyttää violetteja ja sinertäviä alueita. GC992 - Green Corrector: Tasoittaa ihon punaisuutta, kuten näppyjä ja couperosaa. GC993 - Lavender Corrector: Häivyttää kellertäviä alueita ja ihon sameutta. GC994 - Peach Corrector: Vaaleampi versio Orange Correctorista, joka sopii parhaiten vaaleammille ihonsävyille. GC995 - Light Yellow Corrector: Neutraloi sinertäviä sävyjä ja kirkastaa silmänympärysaluetta. GC996 - Highlighter: Hennosti hohtava sävy, joka antaa kasvoille hehkua korostusvärien tapaan. *Käytä Corrector-sävyjä ennen tavallista peiteainetta, niin saat meikkipohjasta mahdollisimman tasaisen näköisen. Levitä ensin peiteväri. Lisää peiteainetta peitevärin päälle. Häivytä ja lisää meikkivoidetat. Levitä GC996 Highlighter meikkivoiteen päälle.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020