Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 14 arvioon
1
1
1
1
10
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Kérastase
Resistance
Kerastase Bain Force Architecte -paketti

14 Arvosana
49,90 €Suos. hinta 56,50 €

Kérastase Resistance Shampoo: Syväpuhdistava shampoo vaurioituneille, erittäin kuluneille hiuksille. Kerastase Resistance Bain Force Architecte on erittäin vaurioituneille hiuksille sopiva syväpuhdistava shampoo.

250 ml

Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure: Sisältää Topseal-suojan, joka jälleenrakentaa kuluneita ja vaurioituneita hiuksia sekä suojaa haaroittuvia latvoja. Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure vahvistaa hiusta sisältäpäin ja antaa hiuksille tuuheutta, pehmeyttä ja kaunista kiiltoa. Kérastasen Resistance Ciment Anti-Usure -hoitoaineen koostumus sisältää kaksivaikutteisen Dual-Action -teknologian: Vita-Ciment -yhdiste jälleenrakentaa hiuskuitua sisältäpäin, samalla kun Vita-Topseal -suoja sulkee hiuksen pinnan ja suojaa ulkoisilta haittavaikutuksilta. Hiuksistasi tulee vahvat, kiiltävät ja pehmeät.

Käyttö:

Annostele pieni määrä tuotetta kädelle ja levitä tasaisesti hiuksiin. Anna vaikuttaa 1 minuutti. Huuhtele huolellisesti.

200 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020