Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 2 arvioon
0
0
1
0
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Kérastase
Nutritive
Trio

2 Arvosana
84,90 €Suos. hinta 129,50 €30

Kerastase Nutritive Irisome Bain Satin 2

Estä hiusten kuivuus kurjenmiekan voimalla!

Teknologia:

Tehostettu Gluco-Active Komplex -yhdistelmä on suunniteltu kuivimmille hiusten osioille. Mikroravinteet kiinnittyvät kuiviin alueisiin ja jakautuvat tasaisesti hiussuortuvalle. Kurjenmiekkauute sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia kuivumiselta ja antavat vararavintoa.

Käyttö:

Käytä Bain Satin 2 -shampoota erittäin kuiville hiuksille. Levitä hieroen kaikkialle kosteisiin hiuksiin, huuhtele ja toista käsittely tarvittaessa.

500 ml

Kerastase Nutritive Fondant Magistral

Tehokkaasti ravitseva hoitoaine erittäin kuiville hiuksille. Kehitetty erityisesti herkille ja hauraille hiuksille tarjoamaan niille niiden kaipaamaa ravintoa ja suojaa. Parantaa hiusten hallittavuutta sekä antaa lämpösuojan.

Levitä latvoihin ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele hyvin.

200 ml

Kerastase Nutritive Masque Magistral

Tehokkaasti ravitseva hiusnaamio erittäin kuiville hiuksille. Hiusnaamio ravitsee kuivuudesta ja karheudesta kärsiviä hiuksia sisältäpäin.

Levitä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero ainetta latvoihin ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Voitele ainetta hiuksiin ja huuhtele hyvin.

200 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019