Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 6 arvioon
1
0
0
2
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Foreo
ISSA Hybrid Lavender

6 Arvosana
152,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Värähtelyteknologia yhdistyy ainutlaatuiseen silikonimuotoiluun, taaten sinulle puhtaammat ja valkoisemmat hampaat. ISSA™-sähköhammasharjan harjaspää on tehty kokonaan silikonista ja se puhdistaa hampaat ja ikenet erittäin hellävaraisesti. ISSA™ Hybrid -harja yhdistää ikeniä hellivät pehmeät silikoniharjakset PBT-polymeeriharjaksiin, jotka poistavat entistä tehokkaammpin plakkia, mutta ovat yhtä hellävaraiset ikenille.

ISSA™ vetää katseita puoleensa tyylikkäällä ja ergonomisella designillaan. Funktionaalisuus on eri luokkaa kuin tavallisessa sähköhammasharjassa, koska tämä harja huolehtii koko suusta. ISSA™ ei vain tee hampaista valkoisempia - ja hymystä ehkä vapautuneempaa -, vaan se on lisäksi täydellinen sähköhammasharja sinulle, jolla on herkät hampaat ja ikenet, kiitos sen pehmeän ja hygieenisen designin.

ISSA™ hyödyntää värähtelytekniikkaa, joka hajottaa ja poistaa plakkia samalla kun se ehkäisee hammaskiveä ja reikiä. Pulssitekniikka ehkäisee myös värjäymiä ja hampaista tulee valkoisemmat ja hymystä valoisampi. Silikoniharja hieroo ikeniä. Kaikenlainen liian kova harjaaminen on muisto vain. Ikenet pysyvät paikoillaan ilman että bakteeritaskuja muodostuu. Ei vaurioita hammaskiillettä.

ISSAlla™ on 2 vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019