Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Satisfyer
Plugs Booty Call Black

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
14,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
3 förföriska nycklar till din bakväg.

Analpluggar.
En, två eller tre? Om din bakväg gillar sinnlig variation och härliga massagelekar är den här upphetsande trion en perfekt följeslagare vid ditt nästa anala äventyr. De flexibla pluggarna av medicinskt silikon skämmer bort din stjärt med smekande soft touch-yta och passar utmärkt till nybörjare och upptäckare tack vare den spetsiga och släta, extra mjuka utformning. Du kan välja mellan förförisk skruvad spiraldesign, smal kägelform och klassisk kulform. Det färgglada paketet ger dig variationsrika upplevelser som kan berika både kärlekslekar på egen hand eller med din partner. Upplev den upphetsande blandningen med olika former och träna samtidigt din bakväg på ett extra tilltalande sätt och vis. Den upphetsande upp och ner känslan får dig att njuta av varje centimeter och det fuktiga glidandet stimulerar dig på ett mycket intensivt sätt.
Om du bär de flexibla lustgivarna som plugg, skämmer de olika formerna bort dig vid varje rörelse samtidigt som du har händerna fria - vilken lek du hittar på med dem är helt upp till dig och din erotiska fantasi!

Ännu mer nöje med glidmedel.
Använd din lyckobringare med ett vattenbaserat glidmedel från Satisfyer som är speciellt anpassat för produkten, för att få ett så glidande nöje som möjligt. På så sätt blir din upplevelse fuktig och intensiv och får lite extra variation. Det finns i sorterna klassik, sidenlen och värmande. Den vattenbaserade, veganska sammansättningen skonar materialet och håller ytan på din lustbringare mjuk och len.
  • Kategoriat:Naiset
  • Tuotenumero:
    2666-142-0000

Ostoksissa lahja

Osta haluamasi Satisfyer-tuote ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Ostetaan yleensä yhdessä

18,00 €
32,12 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020