iWhite

Olemme keksineet keinon valkoisempien hampaiden aikaansaamiseen ilman vetyperoksidia. Se pohjautuu ainutlaatuisen tehokkaaseen FCC-tekniikkaan.

Teho perustuu pieniin valkoisiin bioaktiivisiin kristalleihin yhdistettynä tehokkaasiin polymeereihin. Tämän innovatiivisen tekniikan ansiosta valkoiset bioaktiiviset kristallit kiinnittyvät hampaiden pintaan. Valkoisten kristallien fysikaalinen tarttuminen antaa optisesti valkoisemman vaikutuksen. FCC-tekniikkaa vahvistaa innovatiivinen PAP. Se on tehokas molekyyli, joka hajottaa hampaiden värjäytymiä pieniksi hiukkasiksi, mutta ei vaikuta hampan pintaan.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että iWhite Instant on 100% turvallinen hampaille ja että se voi antaa valkoisemmat hampaat nopeasti, jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Osa potilaista sai jopa 8 sävyä vaaleammat hampaan yhden käyttökerran jälkeen. Kaikkien hampaat ovat kuitenkin erilaiset ja lopputulos voi vaihdella henkilöstä riippuen.

2 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.