iWhite

Olemme keksineet keinon valkoisempien hampaiden aikaansaamiseen ilman vetyperoksidia. Se pohjautuu ainutlaatuisen tehokkaaseen FCC-tekniikkaan.

Teho perustuu pieniin valkoisiin bioaktiivisiin kristalleihin yhdistettynä tehokkaasiin polymeereihin. Tämän innovatiivisen tekniikan ansiosta valkoiset bioaktiiviset kristallit kiinnittyvät hampaiden pintaan. Valkoisten kristallien fysikaalinen tarttuminen antaa optisesti valkoisemman vaikutuksen. FCC-tekniikkaa vahvistaa innovatiivinen PAP. Se on tehokas molekyyli, joka hajottaa hampaiden värjäytymiä pieniksi hiukkasiksi, mutta ei vaikuta hampan pintaan.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että iWhite Instant on 100% turvallinen hampaille ja että se voi antaa valkoisemmat hampaat nopeasti, jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Osa potilaista sai jopa 8 sävyä vaaleammat hampaan yhden käyttökerran jälkeen. Kaikkien hampaat ovat kuitenkin erilaiset ja lopputulos voi vaihdella henkilöstä riippuen.

1 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020