21 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.6

Perustuu 239 arvioon
19
31
51
58
80
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IsaDora
Wonder Nail
606 Second Nail Nude

239 Arvosana
8,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Second Nail on pehmeiden, ohuiden ja hauraiden, helposti katkeilevien tai lohkeilevien kynsien pelastus. Se tekee kynnestä vahvemman yhdellä vedolla. Muodostaa äärimmäisen vastuskykyisen, tasaisen kerroksen, joka suojaa kynnen pintaa, reunoja ja kärkeä kulumiselta.

Kynsistä tulee huomattavasti vahvemmat, paksummat, tasaisemmat ja kovemmat. Korkeakiiltoinen, loistava lopputulos. Todellinen kynsien korjaaja. Hoitaa kynsiä auttaen palauttamaan niiden ihannekunnon.

Second Nail sisältää aktiivisia ainesosia, jotka todistetusti kovettavat ja parantavat kynsiä 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Sopii käytettäväksi aluslakkana tai yksinään korkeakiiltoisen läpikuultavan ja luonnollisen tyylin luomiseksi.

Levitä 1-2 kerrosta. Poista IsaDoran Nail Polish Remover -kynsilakanpoistoaineella. Ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia tai allergiaa aiheuttavia ainesosia.

6 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

20,00 €
25,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019