Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IsaDora
BB Cream Travel Size Blonde

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
9,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Meikki- ja ihonhoitotuote samassa paketissa! B.B. Cream, toiselta nimeltään Beauty Balm on ihon hyvinvointia edistävä voide. Se toimii pohjustusvoiteena, antaa väriä ja kosteutusta sekä peittää ja suojaa ihoa yhdellä kertaa. B.B. Cream on meikkituotteen ja ihonhoitotuotteen yhdistelmä. Kevyt koostumus, joka imeytyy hyvin ihoon ja antaa luonnollisen raikkaan lookin. Erityiset 3-D polymeerit tasoittavat ihon pieniä epätasaisuuksia parantaen ihon ulkonäköä.

Uusi ilmatiivis tuubipakkaus ei päästä ilmaa pakkaukseen, minkä vuoksi tuote säilyy raikkaana pitkään. Saat kaiken irti tuotteestasi viimeiseen pisaraan asti.

Aktiiviset ainesosat:

  • Olus-öljy: Kasviperäinen öljy, joka kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta pehmeän.
  • Camelina Seed Oil (Gold of Plesure): Runsaasti Omega 3 ja 6 -rasvahappoja, jotka tekevät ihosta pehmeän ja hidastavat ihon ikääntymistä ja parantavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.
  • Tocopherol: E-vitamiini - antioksidantti
  • 3-D polymers (Aminohappoja sisältävät silikonipolymeerit): Tasoittavat ihoa ja täyttävät visuaalisesti pieniä uurteita.

Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

20 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019