Invisibobble

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Invisibobble
Original
Original Make-Up Your Mind

1 Arvosana
5,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Original: Kampaus, jollaisen olet aina halunnut - ja runsaasti mukavuutta joka päivä. Invisibobblen® avulla toteutat kaikki hiustoiveesi! Kaunis kampaus jokaiseen tilaisuuteen helposti ja nopeasti. Et tarvitse lainkaan hiuspinnejä!

Invisiboblen käytöllä on monia hyötyjä verrattuna tavalliseen hiuslenkkiin:

  • Invisiboble kohtelee hiuksia hellästi.
  • Estää hiusten kulumista.
  • Vähentää päänsärkyä.
  • Sopii kaikille.
  • Toimii myös asusteena.
  • Ei kastu tai löysty ja on helppo poistaa.

Ei vedä hiuksia:

Ei vaadita taikutta, että hiukset eivät tule vedetyiksi. Invisiboblen erityinen muoto, joka muistuttaa vanhanaikaista puhelinlankaa, mahdollistaa sen. Kun hiuksissa on invisibobble, jakautuu paino tasaisesti, eikä se kohdistu vain hiusten ylimpään osaan. Tällä tavalla veto, joka kohdistuu yksittäiseen hiussuortuvaan, on huomattavasti pienempi kuin mitä tavalliset hiuslenkit aiheuttavat. Samalla vältetään hiuslenkkien jäljet hiuksissa. Hiukset kiinnittyvät vahvasti, mutta ne eivät ole liian kovassa jännityksessä. Invisibobble antaa myös enemmän tilaa yksittäisille hiuksille.

Vähentää päänsärkyä:

Tiukasti kiinnitetyt hiukset voivat aiheuttaa päänsärkyä - tämä on todella yleistä. Invisibobblen muotoilu mahdollistaa hiusten kiinnittämisen huolellisesti, ilman että yksittäisiin hiussuortuviin kohdistuu vetoa. Näin päänahkaan ei aiheudu jännitystä.

Hellyys:

Invisiboble on tunnetuin siitä, että se on hellä hiuksille. Ne eivät sisällä metalleja tai muita liitoskohtia, jotka voivat vahingoittaa hiuksia. Invisibobblet ovat kauttaaltaan sileitä ja siksi ne eivät takerru hiuksiin eivätkä vahingoita hiusten pintaa.

Sopii kaikille hiustyypeille:

Invisibobble sopii yksinkertaisesti kaikille hiustyypeille! Olivatpa hiuksesi sitten kiharat, suorat, paksut tai ohuet - invisibobble toimii aina!

Vastustaa vettä:

Invisibobble on tyylikäs asuste, joka sopii moniin tilanteisiin ja erityisesti urheiluun ja rannalle. Se ei kastu tai löysty ja se on helppo ottaa pois.

Ostetaan yleensä yhdessä

8,80 €
22,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020