Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Refresh Your eyes With Lancome

TUTORIAL: Get rid of Dark Circles

 Behöver du lite hjälp på traven med att bli av med mörka ringar under ögonen? Se Idas bästa tips för att bli av med påsar och ringar under ögonen!

 

 

Börja med att applicera en ögoncréme under ögonen samt på brynbenet. Applicera försiktigt en liten mängd ögoncréme ca 2 cm från ögat. På så vis kommer ögoncrémen jobba sig in i vecken och linjerna runt ögonen, utan att du råkar få créme i ögonen (vilket kan hända om du lägger crémen för nära ögat). Ögoncremen vårdar ögonområdet så att ålders- och trötthetstecken verkar reducerade. Ögoncrémen i filmen är dessvärre slut i lager för tillfället, men du hittar en motsvarande ögoncréme nedan.

Génifique Yeux Light-Pearl™ är ett uppljusande ögonserum med en roterande och masserande pärlapplikator. Produkten är speciellt framtagen för att motverka påsar under ögonen. Den unika pärlapplikatorn når de mest svåråtkomliga partierna av ögonområdet och ökar cirkulationen. Effekten är större ögon och ett synligt yngre intryck. Applicera serumet med hjälp av applikatorn och massera in i huden runt ögonen.

 Avsluta med en lystergivande ögonmask. Génifique Yeux Eye Patches är en ögonmask med serum framtagna i exklusiv biocellulosa. De reducerar fina injer och rynkor och ger ögonområdet strålande lyster efter bara 10 minuter. 

 

 

Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019