INDY BEAUTY

Indy Beauty tarjoaa täyden ja kattavan valikoiman tuotteita, jotka ovat hellävaraisia ihollesi. Olemme yksi harvoista tuotemerkeistä, joilla on ruotsalaisen Djurens Rätt -eläinoikeusjärjestön sertifikaatti, ja kaikki tuotteemme ovat 100 % vegaanisia ja valmistettu Ruotsissa. Meille Indy Beautyllä sisäinen ja ulkoinen terveys ja kauneus ovat harmoniassa. Mielestämme sinun tulee huolehtia itsestäsi itsesi vuoksi ja kohdella itseäsi kuten kohtelet muita. Love yourself, yksinkertaisesti.

Indy Beautyn omistaa ja sitä johtaa ruotsalainen Youtube-tähti Therése Lindgren. Theréselle jo pitkään tärkeitä asioita ovat olleet eläinten oikeudet, kauneus ja mielenterveys, ja hän on kirjoittanut kaksi kirjaa aiheesta. Hän koki, että ei löytänyt edullisia ja hyviä, vegaanisia kauneustuotteita markkinoilta – ja myös hänen seuraajansa kyselivät sellaisten perään pitkään. Siksi Therése on päättänyt ottaa seuraajansa mukaan Indy Beautyn kehitysprosessin jokaiseen vaiheeseen – niin itse tuotteen, sen pakkauksen designin kuin tuotenimenkin kehitttämiseen. Lopputuloksena on tehokas kauneussarja, jonka tuotteet kosteuttavat ihoa kunnolla.

59 tuotetta
59 tuotetta
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020