1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 36 arvioon
2
2
5
5
22
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Double Serum 50 ml

36 Arvosana
107,90 €Suos. hinta 108,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

50 ml30 ml
Kuvaus
Ainesosat

On olemassa satoja seerumeita, mutta vain yksi Double serum! Tämä täydellinen anti age -käsittely stimuloi ihon viittä elintärkeää toimintoa: se kosteuttaa, ravitsee, hapettaa, suojaa ja uudistaa soluja.

Kohderyhmä: Kaikki yli 25-vuotiaat naiset, jotka haluavat täydellisen anti age -seerumin, joka hoitaa menetettyä kiinteyttä ja hehkua, epätasaista ihon sävyä, juonteita, tukkeutuneita ihohuokosia ja ryppyjä. Kaikille, jotka haluavat tuotteen, joka sulautuu täydelliseen symbioosiin ihon kanssa, huolimatta iästä, ihotyypistä (sopii myös rasvaiselle) tai etnisestä taustasta. Sisältää muun muassa kurkumaa (tukee ihon viittä tärkeää toimintoa), katafray-uutetta, hyaluronihappoa (kosteuttaa), kiiviä (ravitsee), ruusunmarjaöljyä (parantaa hapensaantia), pistaasia ja luonnonmukaista vihreää teetä (suojaavat) sekä vihreää banaania ja Survixyliä (elvyttävät / edistävät solujen uusiutumista).

Käyttö:

25-30 -vuotiaille: 4 viikon kuurina, kun iho on väsynyt ja stressaantunut. Aamuin ja/tai illoin ennen yö-/päivävoidetta.

40+-vuotiaille: Käytetään päivittäin aamuin ja/tai illoin ennen päivä-/yövoidetta.

50 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1078-609-0050

Ostetaan yleensä yhdessä

122,40 €
144,60 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020