Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Medik8
By Medik8
r-Retinoate 50 ml

1 Arvosana
163,12 €Suos. hinta 191,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
4,51 €Suos. hinta 5,90 €

Kehittynein voiteemme, jossa on A-vitamiinin ainutlaatuista muotoa Retinyl Retinoatia, joka on 8 kertaa voimakkaampi, ja jota voidaan käyttää myös päiväaikaan. Rypyt ja epätasaisuudet vähenevät merkittävästi 12 viikon käytön aikana. Luultavasti maailman vahvin anti age -voide!

  • Korjaa auringon aiheuttamia vaurioita.
  • Ei ärsytä ihoa, sopii myös herkälle iholle.
  • Tekee rypyistä vähemmän syviä.
  • Parantaa ihon sävyä ja rakennetta.

RETINYL RETINOAT

Uraauurtava A-vitamiinin hybridimolekyyli, jota on r-Retinoatessa®. Retinyl Retionat yhdistää retinolin ja retinoidihapon supermolekyyliksi. Tämä kapseloitu molekyyli on Medik8:n innovaatio, jolla on maailmanlaajuinen patentti. Retinyl retinoat voi vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa jopa 8 kertaa enemmän kuin retinoli, ja sitä voidaan käyttää myös päiväsaikaan, kiitos sen poikkeuksellisen stabiliteetin valossa.

E-VITAMIINIA

E-vitamiini on tärkeä vartalomme solujen suojaamiseksi. Se on rasvaliukoinen antioksidantti, joka voi suojata solujen lipidikerrosta.

C-VITAMIINI

Antioksidantti, joka ehkäisee vapaita radikaaleja, joita ilmenee UV-säteilyn myötä. Ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja lisää E-vitamiinin antioksidanttista vaikutusta.

HYALURONIHAPPO

Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky imeä itseensä ja säilyttää yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Se imee kosteutta ilmasta ja alemmista ihokerroksista epidermin ylempiin kerroksiin. Eri molekyylikokoja sisältävää hyaluronihappoa käytetään Medik8-tuotteissa. Kun eri painoisia molekyylejä käytetään yhdessä, jakavat ne yhdessä kosteutta kaikkiin ihon kerroksiin, tehden ihosta pehmeän ja sileän.

GLYSERIINI

Tehokas kosteuttaja, joka saa ihon imemään paremmin kosteutta sekä alemmista ihokerroksista että ilmasta. Pitää ihon kosteutettuna, sileänä ja pehmeänä.

Käyttö:
Kehitetty käytettäväksi aamuin illoin. Puhdistuksen jälkeen: Levitä pieni määrän ja työstä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna imeytyä iholle. Viimeistele aurinkosuojalla aamulla ja yövoiteella illalla.

50 ml

Ostoksissa lahja

Lyko
Professionell Hudvårds GWP
Suos. hinta 182,90 €
Osta ammattimaisia ihonhoitotuotteita vähintään 116 eurolla ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Ostetaan yleensä yhdessä

171,54 €
202,57 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020