Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Ole Henriksen
Sets &Promos 3 Makeup Wonders 145 st

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
93,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Täydellinen pakkaus meikkiä ennen, sen alle tai sen jälkeen. Wonderfeel Double Cleanser -kasvojenpuhdistusaine poistaa meikin, lian ja rasvan nopeasti, jopa itsepäisimmän meikin samalla kun se kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Sen sijaan, että altistaisi ihon monivaiheiselle puhdistukselle, joka saattaa kuivattaa, hoitaa tämä tuote ihoa vastustamattoman hellävaraisella tavalla.

Olen kasvipohjaisen ja ravitsevan koostumuksen ansiosta iho ei tunnu puhdistuksen jälkeen kuivalta, vaan kosteutetulta sekä ihanan pehmeältä ja heleältä.

Banana Bright Eye Creme on meikkitaiteilijoiden must have -tuotteen, banaanipuuterin innoittama. Se kirkastaa ja korjaa ihon väriä välittömästi. Sillä on syväkosteuttava vaikutus ja kevyen ilmava koostumus, jonka ansiosta meikki kiinnittyy paremmin ja pysyy paikallaan koko päivän.

Silmänympärysiho vaikuttaa välittömästi kirkkaammalta, tasaisemmalta ja virkistyneeltä. Pidemmällä tähtäimellä se vähentää ikääntymisen merkkejä, juonteita ja naururyppyjä.

Sheer Transformation on koostumukseltaan niin kevyt, että se tuntuu imeytyessään kuin silkiltä. Se tasoittaa esimerkiksi pisamia, ikääntymisen merkkejä ja auringon aiheuttamia vaurioita ilman kemikaaleja. Ravitsee ja parantaa ihon koostumusta välittömästi ja samalla tasoittaa hienoja juonteita. Antaa tehokkaan suojan vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisee ulkoisia vaurioita.

Ostetaan yleensä yhdessä

98,80 €
159,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019