ST. Tropez

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 3 arvioon
0
0
1
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ST. Tropez
Gradual Tan In Shower Golden Glow Medium 200 ml

3 Arvosana
25,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

St. Tropez esittelee upean uutuuden - Gradual Tan In Shower Lotion Golden Glow Mediumin! Kaikkein mukavin tapa käyttää itseruskettavaa.

Levitä suihkussa puhtaalle ja märälle iholle. Anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele. Nopea, helppo ja miellyttävä! Innovatiivinen koostumus antaa sinulle tummemman ihonsävyn. Intensiivisempi ja kehittyy nopeammin kuin ennen. Sisältää lisäksi manteliöljyä, joka maksimoi ihon kosteusmäärän ja kosteuttaa ihoa 24 h levityksestä. Ihosi saa syvemmän ruskettuneen sävyn, joka kestää pitkään ja joka kehittyy asteittain päivän aikana. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, käytä tuotetta 3 päivää putkeen.

Käyttö:

Kun olet pessyt vartalosi normaalilla suihkugeelillä, sulje suihku ja levitä runsas määrä St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotionia pyörivin liikkein märälle iholle. Pese kädet lämpimällä vedellä levityksen jälkeen. Odota kolme minuuttia ennen kuin huuhtelee ihon. Kuivaa iho - se on nyt kauniin hehkuva. Väri kehittyy asteittain ja syvenee säännöllisellä käytöllä.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

32,80 €
51,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020