Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3

Perustuu 1 arvioon
0
0
1
0
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Eco By Sonya
Cacao Tanning Mousse 125 ml

1 Arvosana
37,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Eco by Sonya Cacao Tanning Mousse on ylellinen ekologinen tuote, joka saa aikaan syvän pronssisen päivetyksen. Uskomattoman nopea ja levittyy helposti. Vain yksi kerta riittää luomaan täydellisen syvän päivetyksen ilman haitallisia auringonsäteitä. Cacao Tanning Mousse on todella kevyt ja kuivuu nopeasti. Lisäksi se on vegaaninen ja tietysti Cruelty Free. Cacao Tanning Mousse on valmistettu vain luomuviljellyistä ja luonnollisista ainesosista ja siinä on herkullinen, mutta hienovarainen suklaan tuoksu, eikä se sisällä keinotekoisia ainesosia, jotka tekevät ihosta oranssin. Sen sijaan tuote antaa kauniin ja kestävän värin kaikille ihon sävyille. Väri kehittyy iholla asteittain riippumatta siitä, haluatko levyen vai ylellisen syvän pronssisen sävyn. Värin syvyys riippuu tuotteen vaikutusajasta iholla. Lisäksi värin kehittyminen jatkuu ajan mittaan. Cacao Tanning Mousse on saanut useita palkintoja ympäri maailman. Keskeiset ainesosat: Aloe Vera, kaakao, kahvi, veriappelsiini, greippi, inkivääri ja mandariini.

Cacao Tanning Mousse – Parhaan lopputuloksen ja tasaisen, pitkäkestoisen lopputuloksen saat, kun kuorit ihon 24-48 tuntia ennen käsittelyä ja kosteutat ihon sen jälkeen. Kuori iho 24-48 tuntia ennen Cacao Tanning Moussen käyttöä. Levitä tasaisesti runsas kerros puhtaalle, kuivalle iholle. Aloita nilkoista ja etene ylöspäin, käytä mielellään Applicator Mitt -käsinettä tai halutessasi paljaita käsiä. Puhdista kädet huolellisesti jälkeenpäin. Anna vaikuttaa iholla 1 tunti halutessasi vaaleamman sävyn tai 4 tuntia halutessasi syvemmän. Huuhtele lopuksi suihkussa.

125 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

61,40 €
132,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020