1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 32 arvioon
0
2
3
7
20
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Radiance Plus Golden Glow Booster For face 15 ml

32 Arvosana
22,80 €Suos. hinta 29,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Itseruskettava tuote, joka saa aikaan räätälöidyn tuloksen! Tiivistetyt itseruskettavat tipat, joita voit sekoittaa tavalliseen ihonhoitotuotteeseesi. Näin voit nauttia luonnollisesta päivetyksestä ympäri vuoden. Tuotetta on helppo käyttää, se antaa tasaisen tuloksen, ja lisäksi kosteuttaa ihoa jättämättä epämiellyttävää tuoksua.

Sekoita päivittäin kolme pisaraa haluamaasi päivä-/yövoiteeseen. (Huom! Älä käytä tuotetta yksinään). Käytä, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen. Tämän jälkeen kaksi pisaraa joka tai joka toinen päivä päivetyksen säilyttämiseksi riittää.

Sisältää muun muassa DHA:ta ja Erythrulosea (mahdollistaa tasaisen ja luonnollisen päivetyksen) ja Aloe Veraa (kosteuttaa ja antaa miellyttävän tunteen).

Käyttö: Paina kevyesti Radiance-Plus Golden Glow Boosterin pohjaa. Sekoita 2–3 pisaraa voiteeseen. Sekoita kämmenellä. Levitä kevyin liikkein kasvojen keskikohdasta korvia kohti. Pese kädet käytön jälkeen.

15 ml

Ostoksissa lahja

Lyko
Professionell Hudvårds GWP
Suos. hinta 182,90 €
Osta ammattimaisia ihonhoitotuotteita vähintään 116 eurolla ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Ostetaan yleensä yhdessä

31,70 €
36,33 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020