Bondi Sands

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 4 arvioon
1
0
0
0
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 5/5

    Todella tasainen, kaunis päivetys jo ensimmäisen levityskerran jälkeen. Kannattaa olla pesemättä ihoa ainakin 4 tuntia levittämisen jälkeen. Näin sävy syvenee. Ihana tuoksu ja todella kosteuttava!
    #kilpailu
    Tykkää

Bondi Sands
Everyday Gradual Tanning Milk

4 Arvosana
20,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Merta, hiekkaa ja aurinkoa Australian tyyliin. Saat iholle ympärivuotista hehkua innovatiivisella, asteittain ruskettavalla, päivittäiseen käyttöön tarkoitetulla Bondi Sands -emulsiolla. Tuote sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ihoa ja saavat sen hehkumaan. Emulsio levittyy helposti ja antaa kestävän rusketuksen.

Vaihe 1: Saat tasaisen kauniin rusketuksen, kun ihosi on puhdas ja kuiva ennen tuotteen käyttöä. Vaihe 2: Levitä asteittain ruskettavaa, päivittäiseen käyttöön tarkoitettua Bondi Sands -emulsiota tasaisesti iholle pyörivin liikkein. Anna kuivua ennen kuin pukeudut. Vaihe 3: Käyttämällä tuotetta päivittäin saat ympärivuotisen, hehkuvan rusketuksen. Pese kädet tuotteen käytön jälkeen. KAKSIVAIKUTTEINEN Innovatiivinen, kaksivaikutteinen asteittain ruskettava Bondi Sands -rusketusvaahto antaa syvän ja kestävän luonnollisen näköisen rusketuksen ja kosteuttaa ihoa jokaisella käyttökerralla.

375 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

27,80 €
43,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020