Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.3

Perustuu 3 arvioon
0
1
1
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Eucerin
Solskydd
Sun Spray Transparent Spf30

3 Arvosana
12,25 €Suos. hinta 17,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Luotettava aurinkosuojasuihke vartalolle. Sopii herkälle iholle, mukaan luettuna aknealtis iho. Rauhoittaa ihoa ja suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Eucerin Advanced Spectral Technology antaa korkean UVA-/UVB-suojan ja se suojaa korkean energian näkyvältä valolta (HEVIS).

UV-valo on auringon aiheuttamien ihovaurioiden suurin syy, mutta näkyvä korkean energian valo (HEVIS) saattaa myös lisätä vapaiden radikaalien rasitusta iholle.

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 on vartalon aurinkosuojasuihke, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa. Advanced Spectral Technology yhdistää luotettavan laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA-/UVB-filtterin (1), korkean UV-suojan sekä Licochalcone A:n, mikä neutraloi UV- ja HEVIS-valon aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Läpikuultava suihke ei rasvoita ihoa, imeytyy nopeasti ja on vedenkestävä.

Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF 50 sopii kliinisesti ja dermatologisesti testatusti herkälle iholle, mukaan lukien akneiho.

Täyttää korkeat Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suojille asettamat kriteerit, jotka ovat EU:n suosituksia korkeammat.

Käyttö:

 • Levitä runsaasti ennen ulos aurinkoon menoa ja lisää useasti, erityisesti uidessa tai hikoillessa.
 • Suoja heikkenee huomattavasti, mikäli vähennät määrää.
 • Älä ole auringossa liian kauan, vaikka käyttäisit aurinkosuojaa.
 • Liiallinen auringolle altistumien on vakava terveysriski.
 • Älä anna vauvojen tai pienten lasten oleskella suorassa auringonvalossa.
 • Vältä kosketusta silmien kanssa.
 • Anna tuotteen imeytyä täysin ja vältä suoraa kosketusta vaatteiden, muiden tekstiilien tai kovien pintojen kanssa estääksesi tahroja.

Käytä tuotetta, mikäli...

Etsit herkälle iholle sopivaa aurinkosuojaa korkealla suojakertoimella ja pumppu-annostelulla. Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 levittyy helposti ja imeytyy nopeasti.

Etsit aurinkosuojaa, joka suojaa vartaloa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon negatiivisilta vaikutuksilta. Eucerin Advanced Spectral Technology antaa luotettavan UVA-/UVB-suojan ja suojan korkean energian näkyvältä valolta (HEVIS).

Sun Protection

Eucerin Sun Protection antaa kattavan suojan auringon vaurioita vastaan. Valikoimaan kuuluu aurinkosuojatuote joka ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät todella tehokkaan, fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinjärjestelmän sekä biologisen solusuojan. Valikoimaan kuuluu aurinkosuoja kaikille ihotyypeille (normaali, kuiva, rasvainen ja aknealtis) sekä kasvoille että vartalolle. Tuotteita on saatavana niin lapsille kuin aikuisille. Aurinkosuojia on saatavana niin allergia- ja akneiholle kuin atooppiselle ihottumalle. Kaikissa tuotteissa on kevyt koostumus, ne levittyvät helposti ja imeytyvät nopeasti. Tuotteissa käytetään vain valikoituja aktiivisia ainesosia, joiden tehokkuus on kliinisesti todistettu.

200 ml

 • Kategoriat:Vartalo
 • Tuotenumero:
  2307-155-0200

Ostetaan yleensä yhdessä

19,15 €
37,76 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020