Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 3 arvioon
1
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Filorga
Flash Nude Powder

3 Arvosana
42,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
9,00 €Suos. hinta 12,50 €
Lyko
Powder Brush
6,90 €Suos. hinta 9,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Uuden sukupolven aktiivinen meikkituote. Kaksivaikutteinen kuultava puuteri, jolla on sekä välitön että pitkäaikainen vaikutus. Tuloksena on kauniimpi, virheetön iho. Tasoittaa ihon välittömästi Perfect-blur-ominaisuuden ansiosta.

Läpikuultava puuteri levittyy nopeasti kuin osaksi ihoa, häivyttää epätasaisuuksia, tasoittaa ja tekee ihosta hetkessä mattapintaisen. Kosteuttava hyaluronihappo ehkäisee ihon kuivumista. Silkinsileä puuteri luo huomaamattoman pinnan ja sopii kaikille ihotyypeille ihon sävystä riippumatta. Korjaa ihoa pitkävaikutteisesti, tasoittaa sävyä, silottaa ja lisää iholle hehkua.

Elvyttävä merellinen ainesosa parantaa ihon laatua joka päivä. Supistaa huokosia, antaa iholle hehkua sekä tasoittaa sen sävyä ja rakennetta. Puuteri suojaa ihoa erityisesti kaupunkiympäristön rasituksilta, epäpuhtauksilta sekä sini- ja infrapunavalolta joka päivä.

Tulos: Puuteri tekee ihosta hetkessä kauniin ja virheettömän, joka päivä.

Levitä tuotetta koko kasvojen alueelle isolla puuterisiveltimellä päivittäisen ihonhoitorutiinisi päätteeksi ja/tai meikkauksen jälkeen meikin korjaamiseksi. Voit käyttää tuotetta pitkin päivää aina, kun haluat iholle välittömästi täydellisen mattapinnan ja kauniin hehkun.
  • Kategoriat:Puuterit
  • Tuotenumero:
    1690-205-0001

Ostetaan yleensä yhdessä

78,00 €
92,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020