Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.2

Perustuu 5 arvioon
1
1
1
0
2
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Myclarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml

5 Arvosana
23,50 €Suos. hinta 25,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30. Serien erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: den ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga". Inget mer. Inget mindre.

RE-CHARGE Relaxing sleep mask All skin types är vård för natten som med sin silkes-cremiga geltextur fyller på och " laddar" huden för att se vackrare ut på morgonen.

Vegan-vänlig och ca 93% av ingredienserna har naturligt ursprung.
Doften har en diskret och flyktig not av jasmin. Dermatologiskt testad.

Innehåller bl a ekologiskt kokosvatten (stärker transport-kanalerna för att förbättra näringsleveransen till cellerna). Alpros-extrakt (skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgifning) . Fikonextrakt (främjar hudens fuktgivning). Acerola-extrakt (förbättrar hudens lyster). Huan qi-extrakt (skyddar mot oxidativ stress och främjar cellens reningsprocess).Anti-pollution complex - kransborre, harkål, furcellaria- (skyddar mot de skadliga effekterna av föroreningar båda utomhus och i hemmet).

Applicera varje kväll på noggrant rengjort ansikte och hals eller som en nattmask 1-3 gånger i veckan. Värm produkten i händerna för att få den kroppstempererad, och därmed underlätta absorption. Fördela produkten med handflatorna på ansikte och hals, arbeta från mitten och ut mot sidorna. Applicera därefter med pressande rörelser, fortfarande från ansiktets mitt och utåt, för att undvika att dra i huden och för att främja dränage, och på så sätt hjälpa till att bevara de ungdomliga dragen.

50ml

Ostoksissa lahja

Clarins
Höstens Gåva GWP
Suos. hinta 65,90 €
Handla produkter från Clarins för 700 kr - få gåva värd 700 kr på köpet!

Ostetaan yleensä yhdessä

47,00 €
59,23 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019