1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

2.7

Perustuu 3 arvioon
0
1
2
0
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IDUN Minerals
Silfr Brun Mascara

3 Arvosana
19,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Silfir Brown ripsivärillä on uusi vegaaninen koostumus ja uusi, kestävämmän kehityksen mukainen pakkaus (21% vähemmän materiaalia).
Silfr Brown on ruskea, ripsiä pidentävä ja ne kauniisti erotteleva ripsiväri. Sen peptidit muodostavat illuusion pidemmistä ripsistä. Tarkkaan puhdistetut mineraalipigmentit antavat intensiivisen ruskean värin ja tarkkaan valikoidut raaka-aikeet vahvistavat, suojaavat ja ravitsevat ripsiä.
Ripsivärissä on kapea kumiharja, joka helpottaa ripsivärin levitystä jopa lyhyimpiinkin ripsiin. Se on vettä hylkivä ja voidaan puhdistaa meikinpoistoaineella, kuten IDUN Mineralsin Cleansing Face & Eye Lotionilla, tai Cleansing Face & Eye Moussella ja kädenlämpöisellä vedellä. Kaikki IDUN Mineralsin ripsivärit ovat silmätautien erikoislääkäreiden testaamia ja sopivat herkille silmille, sekä piilolinssien käyttäjille.

10ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020