Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 11 arvioon
1
0
1
3
6
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IDUN Minerals
Mascara Vatn Waterproof

11 Arvosana
19,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Suunniteltu herkät silmät sekä piilolinssien käyttäjät huomioiden. Ripsivärit ovat oftalmologisesti testattuja ja sisältävät luonnollisia mineraalipigmenttejä sekä kevyitä orgaanisia vahoja. Idun Minerals -ripsivärit eivät sisällä parabeeneja, nanohiukkasia, hajusteita tai bismuth oxychloride -yhdistettä.

Vatn on musta ripsiväri, joka on vedenkestävä jopa 38 celsiusasteeseen asti. Se on ns. kuituripsiväri, joka "koteloi" ripset ja hylkii vettä. Täydellinen rannalla tai urheillessa käytettäväksi! Mineraalipohjainen koostumus, joka koostuu mustista rautaoksideista, jotka ovat liuonneet vedenkestävään vahojen ja viskositeettia muodostavien polymeerien sekoitukseen. Se vahvistaa ripsiä ja lisää sekä tuuheutta että pituutta. Kaikki IDUN Minerals -ripsivärit ovat oftalmologisesti testattuja ja sopivat herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille.

Käyttö:

Levitä ripsiväriä sik-sak-liikkeellä ripsien tyvestä alkaen saadaksesi parhaan mahdollisen pituuden ja lopputuloksen.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020